Celine Dion: Αναχωρεί από το Παρίσι - "Το όνειρο έγινε πραγματικότητα - Θα μου λείψεις" (φωτό)

Η ανάρτηση στο instagram 

Την απόλυτη αποθέωση έζησε η Celine Dion κατά την έναρξη της τελετής των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι την Παρασκευή 26 Ιουλίου.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια μάγεψε τα πλήθη με τη συγκλονιστική ερμηνεία της δύο χρόνια μετά την ακύρωση της περιοδείας της.

Μετά από μερικά 24ωρα η ίδια μοιράστηκε ένα post στο instagram μέσα από το ξενοδοχείο που έμενε στην καρδιά της Γαλλίας.

Διαβάστε ακόμη: Celine Dion-Παρίσι 2024: Ο πλανήτης υμνεί την επανεμφάνιση της superstar του τραγουδιού - Συγκλονιστική παρά τη σκληρή ασθένεια της, μετά από 4 χρόνια στη σκηνή (βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Celine Dion: 1.000 ώρες χρειάστηκαν για να ετοιμαστεί το Dior φόρεμα της - Πάνω από 500 μ. σε κρόσσια που είχαν δημιουργηθεί από χιλιάδες χάντρες (φωτό)

«Ουάου, τι νύχτα. Ευχαριστώ όλους στο (στο Παρίσι, από τους Ολυμπιακούς Αγώνες και τη Dior) που βοήθησαν να γίνει αυτό το όνειρο πραγματικότητα. Και τώρα, είναι ήδη ώρα να φύγουμε! Θα μου λείψεις Παρίσι! – Σελίν xx…», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης της.

Διαβάστε ακόμη: Η Celine Dion σε μία συγκινητική φωτογραφία με τους γιούς της - Αντιμετωπίζει με θάρρος την σκληρή ασθένεια - Παγκόσμια Ημέρα Συνδρόμου του Καθηλωμένου Ανθρώπου (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: Η Celine Dion ακύρωσε την περιοδεία της: Τι συμβαίνει με την υγεία της πιο καλοπληρωμένης τραγουδίστριας του Λας Βέγκας (φωτό & βίντεο)

Υπενθυμίζεται ότι με βίντεο της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον Δεκέμβριο του 2022, ανακοίνωσε στους θαυμαστές της ότι αναβάλλει την παγκόσμια περιοδεία της λόγω σπασμών που επηρέασαν τον τρόπο που περπατούσε και τραγουδούσε.

Τι είναι το Stiff Person Syndrome

Το Σύνδρομο του Καθηλωμένου Ανθρώπου(γνωστό ως SPS, stiff-person syndrome) είναι σπάνια αυτοάνοση διαταραχή της κίνησης, που επηρεάζει το κεντρικό νευρικό σύστημα, δηλαδή τον εγκέφαλο και τον νωτιαίο μυελό. 

Αποτελεί μια σοβαρή διαταραχή ασαφούς αιτιολογίας και χαρακτηρίζεται από προοδευτική δυσκαμψία και ακαμψία. Ονομάζεται επίσης και σύνδρομο Moersch-Woltman.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ