Στεφανία Γουλιώτη: Στο βροχερό Παρίσι κάνει διακοπές -Ξέγνοιαστες στιγμές με δροσερή μπυρίτσα κάτω από τον Πύργο του Άιφελ (φωτό)

Η ηθοποιός είδε και την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων και ευχήθηκε στους αθλητές μας!

Η αγαπημένη μας ηθοποιός, Στεφανία Γουλιώτη δεν κάνει διακοπές σε ένα ηλιόλουστο μέρος της Ελλάδας με θέα την θάλασσα, αλλά βρίσκεται στο βροχερό Παρίσι.

Η ηθοποιός με τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, «Maestro» βρέθηκε στην πόλη του φωτός και μοιράστηκε με τους followers της κάποια στιγμιότυπα.

Φυσικά και παρακολούθησε την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων και μάλιστα αποκάλυψε ότι την λάτρεψε!

«Ταξίδι αστραπή στο Παρίσι DAY 1. Ισα ίσα για να περπατήσω λίγο στη βροχή! Τυχαία την ημέρα της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων! Η Γαλλία είναι μια χώρα που πάντα υπολογίζει στο πνεύμα της συμπερίληψης και αυτό ήταν το κομμάτι που αγάπησα περισσότερο σε αυτή την Τελετή! Eurovision ή όχι , ΟΛΟΙ ήταν εκεί και ΟΛΟΙ αντιπροσωπεύτηκαν! Καλή επιτυχία στους αθλητές μας!» έγραψε στη λεζάντα.

Διαβάστε ακόμα: Συνάντηση κορυφής στο Κηποθέατρο Παπάγου - Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννης Μπέζος, Χριστόφορος Παπακαλιάτης (φωτό)

Στις φωτογραφίες της, η ταλαντούχα ηθοποιός επέλεξε ένα χακί μπουφάν, μια λευκή φόρμα και λευκά σνίκερς. Ένα casual και άνετο look.

Λίγο χρώμα «πρόσθεσε» σε αυτή την εμφάνιση ένα χρωματιστό φουλάρι, το οποίο φόρεσε.

Περιπλανήθηκε στους δρόμου και φυσικά δεν παρέλειψε να κάνει μια στάση για μια δροσερή μπύρα. Άφησε τα μαλλιά της ελεύθερα και φόρεσε χρυσά σκουλαρίκια.

Διαβάστε ακόμα: Στεφανία Γουλιώτη τον πατέρα της: «Τον έχασα από καρκίνο» - «Είδα όλη την πορεία από τον λεβέντη άντρα μέχρι να φτάσει να γίνει ένα τίποτα» (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ