Brad Pitt - Angelina Jolie: Ο γιος τους Pax είχε ένα τροχαίο ατύχημα - Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο – Η κατάστασή του είναι σοβαρή (φωτό)

Υπήρχε έντονος φόβος ότι ο 20χρονος μπορεί να είχε εσωτερική αιμορραγία.

Ο γιος της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ μπήκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Ο λόγος;

Τροχαίο…

Σύμφωνα με το TMZ, ο 20χρονος οδηγούσε το ηλεκτρικό του ποδήλατο στο Λος Άντζελες, όταν χτύπησε στο πίσω μέρος ενός αυτοκινήτου.

Δυστυχώς, ο νεαρός δεν φορούσε κράνος τη στιγμή της σύγκρουσης και όταν έφτασαν οι τραυματιοφορείς, τους μίλησε για έντονο πόνο στο κεφάλι.

Ωστόσο, ο οδηγός σταμάτησε να δει αν ο Παξ είναι καλά.

Διαβάστε ακόμα: Angelina Jolie: «Σταμάτα τους καβγάδες», το μήνυμα της ηθοποιού στον Brad Pitt – Η έκκληση που ανατρέπει τα πάντα στη δικαστική τους διαμάχη (φωτό)

Υπήρχε έντονος φόβος ότι ο Παξ μπορεί να είχε εσωτερική αιμορραγία, οπότε τον μετέφεραν εσπευσμένα σε νοσοκομείο, για να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η κατάσταση του Παξ είναι σταθερή, αλλά έντονη και δεν είναι σαφής η έκταση των τραυμάτων του.

Διαβάστε ακόμα: Ines de Ramon: Μάγια του έχει κάνει του Brad Pitt! – Η μοναδική σύντροφος του ηθοποιού που τον έκανε να αλλάξει τις βρωμερές του συνήθειες (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ