Παρίσι 2024: Ο πρίγκιπας Φίλιππος & η Νίνα Φλορ με τους royal φίλους τους - Χαρούμενες πόζες με φόντο τον Πύργο του Άιφελ (φωτό)

Ήταν επίσημοι προσκεκλημένοι

Ο πρίγκιπας Φίλιππος και η σύζυγος του, Νίνα Φλορ ταξίδεψαν στη γαλλική πρωτεύουσα για να παρακολουθήσουν τα εγκαίνια των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού 2024.

Προσκεκλημένοι του Βασιλικού Οίκου των #BourbonTwoSicilies, πόζαραν μαζί με τον πρίγκιπα Κάρολο, Δούκα του Κάστρο, Αρχηγό του Βασιλικού Οίκου και τη σύζυγό του, Πριγκίπισσα Καμίλα, Δούκισσα του Κάστρο ( @camilladebourbon ).

Φυσικά δεν έλειπαν και οι κούκλες κόρες τους, Πριγκίπισσα Μαρία Καρολίνα, Δούκισσα της Καλαβρίας και Παλέρμο ( @carolinadebourbon ) και η πριγκίπισσα Μαρία Κιάρα, Δούκισσα του Νότο και Κάπρι ( @chiaradebourbon ), οι οποίες μάλιστα μοιράστηκαν τα στιγμιότυπα στους ενεργούς λογαριασμούς τους στο instagram.

Οι καλλονές αδερφές Carolina και Chiara de Bourbon

Μεταξύ των καλεσμένων ήταν επίσης ο Jean-Christophe και η Olympia Bonaparte, ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα Ναπολέοντα, που συγκεντρώθηκαν με ανεβασμένη διάθεση όλοι μαζί, για να παρακολουθήσουν την έναρξη των αγώνων.

Διαβάστε ακόμη: Πρίγκιπας Φίλιππος: Ο μικρότερος γιός του αείμνηστου Βασιλιά Κωνσταντίνου γίνεται 38 – Ο κεραυνοβόλος έρωτας με την Νίνα Φλορ (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: Νίνα Φλορ "Πριγκίπισσα της Ελλάδας & της Δανίας"- Ο γάμος στην Μητρόπολη με τον Φίλιππο, μικρότερο γιο του Βασιλιά Κων/νου που άφησε εποχή (φωτό - βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ