Meghan Markle: Η βασίλισσα... του τζιν! Cropped, σκισμένο ή boyfriend style - Τέλειες επιλογές για το «off-duty look» της (φωτό)

Ξέρει ακριβώς πως να τα συνδυάσει με κομψό τρόπο

Νωρίτερα αυτό το μήνα, η Meghan Markle απογείωσε ξανά το τζιν look της, κάνοντας από τις καλύτερες επιλογές της γκαρνταρόμπας της, όταν βγήκε με την ηθοποιό του "Mother of the Bride", Kimberly Williams-Paisley.

Η 43χρονη φορούσε ένα διαχρονικό τζιν, κατάλληλο για την ηλικία και για το γεύμα της σε ένα ιταλικό εστιατόριο κοντά στο σπίτι που μοιράζεται με τον πρίγκιπα Χάρι και τα δύο παιδιά τους στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια.

Ο "έρωτας" της Δούκισσας του Σάσεξ με το τζιν παντελόνι έγινε εμφανής λίγο μετά τη δημοσιοποίηση της σχέσης της με τον πρίγκιπα Χάρι το 2017.

Για την πρώτη τους επίσημη κοινή εμφάνιση στους Invictus Games στο Τορόντο, το σκισμένο τζιν της Meghan από το Mother Denim έστειλε ένα ξεκάθαρο μήνυμα.

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα χρησιμοποίησε εξίσου το στυλ της για να απεικονίσει τα συναισθήματά της όταν δεν είχε άλλο τρόπο επικοινωνίας.

Διαβάστε ακόμη: Μέγκαν Μαρκλ: Συνδύασε όλα τα αγαπημένα της brands σε αυτό το look - Dior τσάντα, Chanel παπούτσια & Cartier κοσμήματα (φωτό)

Ο Giorgio Armani είπε ότι τα τζιν «αντιπροσωπεύουν τη δημοκρατία στη μόδα» και αυτό το συναίσθημα είναι που ενσωματώνει τέλεια τη στρατηγική της Meghan με τη συλλογή τζιν - το χρησιμοποιεί για να προβάλει μια εικόνα προσιτής κομψότητας.

«Στιλιστικά, είναι ιδανικά για αυτή την καθημερινή εμφάνιση χωρίς καθήκοντα με εύκολα μπλουζάκια ή πουκάμισα, αλλά η προσθήκη ενός έξυπνου σακακιού ή τακουνιού μπορεί πραγματικά να αναδείξει ένα κλασικό τζιν όπως αυτό», λέει η Lesley Torson, για το στυλ της Meghan.

Η γκουρού των τζιν Donna Ida πιστεύει ότι η Meghan στρέφεται στα τζιν λόγω της σιλουέτας της. «Η Meghan έχει έναν αθλητικό σωματότυπο και προτιμά κάποιο cropped, skinny ή boyfriend στυλ, αυτές είναι οι πιο δημοφιλείς προτιμήσεις της», είπε.

Διαβάστε ακόμη: Meghan Markle: Η επιτομή της κομψότητας σε επιχειρηματική συνάντηση στα Hamptons – Το κρεμ λινό κουστούμι & το Cartier ρολόι της πεθεράς της, Lady Di αξίας 17.800 £ (φωτό)

Ας δούμε, λοιπόν, την εξέλιξη των outfits της Meghan με denim παντελόνι.

Bootcut flared jean

Η μόνη φορά που η Meghan εθεάθη με τέτοιο παντελόνι ήταν το 2005, σε μια εκδήλωση πριν το Emmy στην Καλιφόρνια.

Αυτό ήταν πολύ πριν παντρευτεί τον πρίγκιπα Χάρι και τότε ήταν μια σχετικά άγνωστη ηθοποιός.

Skinny jeans 

Η Meghan Markle επέστρεψε στα γυρίσματα της επιτυχημένης τηλεοπτικής της εκπομπής "Suits" στο Τορόντο το 2016 μετά τη γρήγορη επίσκεψη της στο Ηνωμένο Βασίλειο με τον πρίγκιπα Χάρι τις πρώτες μέρες του ειδυλλίου τους.

Φαίνεται ότι χρησιμοποιούσε ήδη τη μόδα για να σηματοδοτήσει μια ταύτιση με την πριγκίπισσα Νταϊάνα, η οποία συχνά προτιμούσε oversized παλτό όπως το Smythe της Meghan και ένα στενό τζιν με καπέλο του μπέιζμπολ.

Distressed Jeans

Για την τελευταία της σειρά "Suits", η Meghan αποχαιρέτησε τη Rachel Zane ντυμένη με λευκό πουκάμισο με ανοιχτό γιακά και στενό τζιν.

Ripped (Σκισμένα) jeans

Το 2017, η Μέγκαν πήγε με τον Χάρι στους Αγώνες Invictus στο Τορόντο. Ήταν η πρώτη τους έξοδος ως ζευγάρι.

Το φαρδύ λευκό πουκάμισο «Husband» της Meghan από τη Misha Nonoo μπορεί να είχε συγκεντρώσει την περισσότερη προσοχή. Αλλά τελικά ήταν το σκισμένο Mother τζιν της που ίσως έδειχνε πώς η ταυτότητά της μέσα στη βασιλική οικογένεια θα ήταν πιο επαναστατική.

Boyfriend Jeans 

Στους Αγώνες Invictus το 2022, η Μέγκαν "θυμήθηκε" την πριγκίπισσα Νταϊάνα όταν δεν έπαιζε σύμφωνα με τους κανόνες.

Meghan Markle wears a Celine jacket a Celine bag Moussy jeans Linda Farrow sunglasses and Chanel captoe flats on April 16.

Αγκάλιασε τα πολυτελή λογότυπα φορώντας ένα μαύρο τουίντ σακάκι Celine με χρυσά κουμπιά, κλασικές μπαλαρίνες Chanel και τζιν Moussy με το στρίφωμα γυρισμένο. 

Slim leg Jeans

Τη δεύτερη ημέρα των Αγώνων Invictus το 2020, η Meghan φόρεσε ένα slim leg jean, ένα σακάκι Brandon Maxwell και γόβες Manolo Blahnik.

Meghan Markle wears a Brandon Maxwell blazer on April 15.

Ήταν μια πιο ενήλικη εκδοχή του αρχικού της συνόλου στα Invictus Games το 2017. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ