Συγκινεί η Βασιλική Μιλλούση: Το βίντεο με αυτή & τις κόρες της να παρακολουθούν την πρόκριση του Λευτέρη Πετρούνια – «Η αγωνία για τον άνθρωπό σου είναι άλλο πράγμα»

Περήφανες για τον μπαμπά τους!

Μπορεί η συζυγός του και οι κόρες τους να μην είναι στο Παρίσι να τον υποστηρίξουν από κοντά, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα, αφού του μεταφέρουν την αγάπη και την περηφάνεια τους, από την Αθήνα.

Ο λόγος για τον κορυφαίο αθλητή μας στους κρίκους, τον Λεύτερη Πετρούνια.

Η σύζυγός του και επίσης αθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής, Βασιλική Μιλλούση είναι πίσω στην Ελλάδα με τις κορούλες τους, Λένια και Σοφία και στέλνουν στον μπαμπά τους όλη την θετική ενέργεια.

Όλες μαζί παρακολούθησαν από την τηλεόραση την προσπάθεια του Χρυσού μας Ολυμπιονίκη να προκριθεί στον τελικό της Κυριακής, όπου και θα προσπαθήσει να γίνει ο μοναδικός Έλληνας με τρία μετάλλια σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η Βασιλική Μιλλούση ανέβασε ένα συγκινητικό βίντεο στο Τik Tok, όπου περιέγραψε πως είναι για αυτούς που μένουν πίσω και πόσο άγχος είχε για τον άνθρωπό της.

Διαβάστε ακόμα: Βασιλική Μιλλούση-Λευτέρης Πετρούνιας: Date night λίγο πριν την αποχώρηση για τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι (φωτό)


Ο Λευτέρης Πετρούνιας πανηγύρισε μία αγχωτική πρόκριση, με την έκτη καλύτερη βαθμολογία (14.800 βαθμούς), με τη σύζυγό του και τις κόρες τους να τον παρακολουθούν αγχωμένες, αλλά και περήφανες για την προσπάθειά του.

Διαβάστε ακόμα: Λευτέρης Πετρούνιας: Πήρε το εισιτήριο για τον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων - "Για 3η φορά στη ζωή μου - Πάμε Ελλάδα!" (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ