Η Γαλλίδα Υπουργός, Amélie Oudéa-Castéra φίλησε τον Emmanuel Macron λίγο πιο παθιασμένα από ότι συνηθίζεται... - Δεν θα αρέσει στην Brigitte αυτό! (φωτό)

Η αμηχανία είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπο του Γάλλου Πρωθυπουργού, Gabriel Attal.

To φιλί της Γαλλίδας Υπουργού αθλητισμού στον Γάλλο Πρόεδρο σχολιάζεται αρκετά και είναι λογικό.

Οι κάμερες απαθανάτισαν την Amélie Oudéa-Castéra κατά τη διάρκεια της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού να κάνει μια σφιχτή αγκαλιά στον Emanuel Μacron.

Όχι μόνο τον αγκάλιασε πολύ σφιχτά αλλά όπως φαίνεται στη φωτό, κρατάει το πίσω μέρος του κεφαλιού του Μακρόν καθώς τον φιλάει στο μάγουλο.

 Από την άλλη οΓάλλος πρωθυπουργός Γκαμπριέλ Ατάλ φαίνεται να προσπαθεί να κοιτάξει από την άλλη πλευρά κάπως αμήχανα.

Φυσικά το twitter αυτό δεν θα το άφηνε ασχολίαστο!

Οι διαδικτυακοί σχολιαστές έσπευσαν να επισημάνουν τον στενό εναγκαλισμό μεταξύ των δύο. 

EPA/Joel Marklund / POOL

Διαβάστε ακόμα: Γενικό λογιστήριο Γαλλίας: Ο Μακρόν έριξε έξω τον προϋπολογισμό του Ελιζέ - Το δείπνο για τον Κάρολο με μπλε αστακούς κόστισε 500 χιλ. ευρώ (βίντεο)

EPA/Joel Marklund / POOL

«Τι είναι αυτό το φιλί ανάμεσα στην Οντέα και τον Μακρόν;!», έγραψε κάποιος στα social και κάποιος άλλος συμπλήρωσε: «Δεν θα αρέσει στην Μπριζίτ».

«Γαμώτο, αυτή είναι μια περίεργη αγκαλιά», «Ooh la la», «Βρίσκω αυτή τη φωτογραφία άσεμνη, δεν είναι αντάξια ενός προέδρου και μιας υπουργού», ήταν κάποια ακόμη σχόλια.

Άλλοι, πάντως, δεν βρήκαν τίποτα κακό στην αγκαλιά αυτή, σημειώνοντας ότι είναι γνωστός ο χαιρετισμός των Γάλλων με τα δύο φιλιά.

Για την ιστορία , ο πρόεδρος της Γαλλίας, Emanuel Macron παντρεύτηκε την Μπριζίτ Μακρόν το 2007 και το γνωστό ειδύλλιο ξεκινά ακόμα περισσότερα χρόνια πίσω.

Από την άλλη, η Υπουργός Αθλητισμού το 2006 παντρεύτηκε τον τραπεζίτη Frédéric Oudéa, ο οποίος είναι ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της Société Générale και νυν πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Sanofi. 

Έχουν τρία παιδιά μαζί!

Διαβάστε ακόμα: Το σταυροκούμπωτο λευκό ταγιέρ Louis Vuitton της Brigitte Macron – Ασορτί γόβες & Capucine τσαντάκι – Το βραχιόλι είναι όλα τα «λεφτά» (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr