Κρυφός γάμος για Christiano Ronaldo & Georgine Rodriguez; - «Μου αρέσει να δουλεύω με τη σύζυγό μου στο σπίτι» είπε ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής (φωτό & βίντεο)

Τι δήλωσε ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του Ronaldo;

Ο θρυλικός ποδοσφαιριστής, Κριστιάνο Ρονάλντο ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram, στο οποίο μιλούσε για την προπόνηση του.

Μεταξύ άλλων είπε κάτι που προκάλεσε φήμες ότι ο ίδιος και η επί χρόνια σύντροφός του, Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ, παντρεύτηκαν.

Ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε στη σύντροφό του ως «σύζυγό του» κατά τη διάρκεια ενός βίντεο προπόνησης για το fitness brand του, «Whoop».

«Το πιο σημαντικό πράγμα είναι ότι δεν είναι αυτό που κάνεις, αλλά αυτό που πρέπει να κάνεις», είπε. «Όταν δεν προπονούμαι στην ομάδα, μου αρέσει να δουλεύω με τη σύζυγό μου στο σπίτι, γιατί μπορώ να την πιέσω και εκείνη μπορεί να με πιέσει επίσης».

Το βίντεο έχει περισσότερα από 529.000 likes και πολλοί θαυμαστές ρωτούν από κάτω αν ο αθλητής αναφέρεται στη Ροντρίγκεζ ως «σύζυγό του» επειδή δεν έχουν παντρευτεί.

«Είπε τη γυναίκα μου; Είναι τώρα κρυφά παντρεμένοι;», έγραψε ένας, ενώ ένας άλλος πρόσθεσε: «Κριστιάνο πότε παντρεύτηκες, αυτός την αποκαλεί "γυναίκα μου"».

«Είπε "η γυναίκα μου";», σχολίασε ένας άλλος.

Διαβάστε ακόμα: Georgina Rodriguez – Christiano Ronaldo: Παιχνίδια στη θάλασσα στην Μαγιόρκα – Έρωτας & χλιδή για τον mega ποδοσφαιριστή & την ζουμπουρλούδικη σύντροφό του (φωτό)

Ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του Ρονάλντο δήλωσε στο People «Αυτή τη στιγμή, δεν μπορώ να επιβεβαιώσω ούτε να διαψεύσω ότι ο Κριστιάνο έχει παντρευτεί την Τζορτζίνα. Απλά δεν γνωρίζω», αναφέρει η δήλωση.

Για την ιστορία, ο 38χρονος σούπερ σταρ έχει πέντε παιδιά, τον 13 ετών πλέον Κριστιάνο Τζούνιορ (η ταυτότητα της μητέρας του οποίου δεν έχει αποκαλυφθεί), τα έξι χρονών δίδυμα Ματέο και Εύα που απέκτησε από παρένθετη μητέρα το 2017, ενώ την ίδια χρονιά γεννήθηκε η Αλάνα Μαρτίνα, πρώτο του παιδί με την Τζορτζίνα Ροντρίγκες.

Το 2022 ήρθε στον κόσμο η δεύτερη κόρη τους, Μπέλα, αλλά ο δίδυμος αδερφός της πέθανε στη γέννα.

Διαβάστε ακόμα: Κριστιάνο Ρονάλντο: "40 βαθμοί λιώνει το κορμί" - Ο 38χρονος ποδοσφαιριστής μας δείχνει περήφανος τους κοιλιακούς του (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ