Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ποζάρει με ένα συγκλονιστικό ολόσωμο μαγιό με cut-out & leopard print – Πιο fit από ποτέ, έχασε όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης (φωτό)

Το leopard είναι η πιο hot τάση της χρονιάς!

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έγινε για δεύτερη φορά μαμά στις 2 Ιουλίου και έφερε στην ζωή τον δεύτερο γιο της, τον Βασίλη.

Ούτε ένας μήνας δεν έχει περάσει και είναι σαν να μην πήρε ποτέ κιλά στην εγκυμοσύνη!

Να σημειωθεί πως η χαριτωμένη παρουσιάστρια είναι πολύ ενεργή στα social media και τώρα ανέβασε μια γλυκιά φωτογραφία από τις διακοπές της.

Στο στιγμιότυπο φαίνεται να ποζάρει αγκαλιά με τον μεγαλύτερο γιο της, Βλάσση, ο οποίος πρόσφατα έκλεισε τα δύο του χρόνια.

Η παρουσιάστρια φορά ένα ολόσωμο λεοπάρ μαγιό σε ασπρόμαυρες αποχρώσεις με cut-out στην περιοχή της κοιλιάς και δείχνει πώς είναι το σώμα της έναν μήνα μετά τη δεύτερη γέννα της.

Το λεοπάρ είναι η πιο hot τάση της χρονιάς!

Διαβάστε ακόμα: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Νέες ασπρόμαυρες φωτό με φουσκωμένη κοιλίτσα - Ποζάρει με το μαγιό της λίγο πριν υποδεχτεί το μωράκι της

Για την ιστορία, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι  μαζί με τον επιχειρηματία Βασίλη Σταθοκωστόπουλο από το 2020 και έχουν 2 γιούς.

Οι δύο τους παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο τον Οκτώβριο του 2022, λίγους μήνες πριν έρθει στη ζωή ο πρώτος τους γιος.

Διαβάστε ακόμα: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Έχασε ήδη τα κιλά της εγκυμοσύνης – Τι την βοήθησε για αυτή την μεγάλη αλλαγή (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr