Εξωφρενικά! Πόσο πουλήθηκαν σε δημοπρασίες το τεστ εγκυμοσύνης της Μπρίτνει Σπίαρς, η αναπνοή του Μπραντ Πιτ, το χαρτομάντηλο της κρυωμένης Σκάρλετ Γιόχανσον; Τρεεέλα!

Ας υποθέσουμε ότι μοιραστήκατε την ίδια τουαλέτα με την Μπρίτνεϊ Σπίαρς. Και ίσως ότι υπέπεσε στην αντίληψη σας πως η διάσημη αοιδός μόλις έκανε ένα τεστ εγκυμοσύνης το οποίο έσπευσε να πετάξει στα σκουπίδια.

Ας υποθέσουμε ότι μοιραστήκατε την ίδια τουαλέτα με την Μπρίτνεϊ Σπίαρς. Και ίσως ότι υπέπεσε στην αντίληψη σας πως η διάσημη αοιδός μόλις έκανε ένα τεστ εγκυμοσύνης το οποίο έσπευσε να πετάξει στα σκουπίδια. 

Τι θα κάνατε μόλις αποχωρούσε; Τίποτα; Ε, λοιπόν για αυτό θα μείνετε για πάντα φτωχοί! Βλέπετε, αν είχατε έστω και λίγο επιχειρηματικό πνεύμα θα αντιλαμβανόσασταν την επενδυτική ευκαιρία που παρουσιάστηκε ξεκάθαρα μπροστά σας. Τα αντικείμενα των διασήμων -ακόμα και τα πιο αηδιαστικά ή μάλλον κυρίως τα πιο αηδιαστικά- πάντα έχουν τη χρησιμότητα τους. Η οποία μεταφράζεται ως επί το πλείστον σε χιλιάδες δολάρια. Στην εποχή του ebay υπάρχουν αγοραστές για όλα. Και η λίστα με τα 8 πιο περίεργα celebrity memorabilia που πουλήθηκαν ποτέ το αποδεικνύει περίτρανα, αναφέρει το hommemagazine.gr

Οι τρίχες του Τζάστιν Μπίμπερ
Ο καλλιτέχνης δάνεισε μια από τις περιλάλητες μπούκλες του σε δημοπρασία του ebay με στόχο την ενίσχυση ενός κέντρου αδέσποτων ζώων. Κάποιος αγοραστής έδωσε 40.668 δολάρια για να την αποκτήσει. Αντί να τα δώσει στον ψυχαναλυτή...

Το χαρτομάντιλο της Σκάρλετ Γιοχάνσον
Το 2008 η Σκάρλετ Γιοχάνσον έβγαλε σε δημοπρασία ένα χαρτομάντιλο που είχε χρησιμοποιήσει ενώ ήταν κρυωμένη. Πουλήθηκε για 5.300 δολάρια. Δεν θα κράξουμε τον αγοραστή. Οτιδήποτε εκκρίνει το συγκεκριμένο κορμί είναι ανεκτίμητο.

Τα αποφάγια του Τζάστιν Τίμπερλεϊκ
Το 2000, ενώ βρισκόταν ακόμα με τους NSYNC ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ άφησε ένα μισοτελειωμένο τοστ στο ξενοδοχείο που έμενε. Κάποιος DJ το βρήκε και το πούλησε για 1.025 δολάρια. Δεν διευκρινίστηκε ποτέ αν ο καινούργιος ιδιοκτήτης του έφαγε ότι απέμεινε.

Η φόρμα του Γκάρι Κόουλμαν
Η φόρμα του μικρόσωμου -και από το 2010 συχωρεμένου - μικρόσωμου σταρ του sitcom της δεκαετίας του 80' «Different Strokes» βγήκε σε δημοπρασία μετά το θάνατο του. Αρχικά έφτασε μέχρι τα 400.000 δολάρια, ωστόσο αποδείχθηκε ότι η συγκεκριμένη τιμή ήταν από πλειοδότες - φαρσέρ. Τελικά πουλήθηκε για 500 δολάρια στον γνωστό παρουσιαστή Τζίμι Κίμελ.

Το τεστ εγκυμοσύνης της Μπρίτνεϊ Σπίαρς
Το 2005 η Μπρίτνεϊ Σπίαρς έκανε τεστ εγκυμοσύνης (για την ιστορία, βγήκε θετικό) σε ξενοδοχείο του Λος Άντζελες. Κάποιος ελαφρώς σιχαμένος, αλλα ουχί σιχασιάρης το μάζεψε από τα σκουπίδια και το πούλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Οτάβα. Ο οποίος με τη σειρά του το πούλησε στο ιντερνετικό καζίνο www.goldenpalace.com για 5.001 δολάρια.

Η αναπνοή του Μπραντ Πιτ και της Αντζελίνα Τζολί
Ένας τύπος που βρέθηκε πολύ κοντά στον Μπραντ και την Αντζελίνα, αιχμαλώτισε τα μόρια της αναπνοής τους σε βαζάκι. Αυτό ισχυρίστηκε τέλος πάντων στο ebay και έβγαλε άκοπα 523 δολάρια. Η κυριολεξία του «πουλάω αέρα κοπανιστό».

Η αδελφή του Τζέιμς Μπλαντ
Η απίστευτη ιστορία έχει ως εξής. Η αδελφή του διάσημου Βρετανού τραγουδιστή ήθελε να πάει σε κηδεία στην Ιρλανδία, αλλά δεν μπορούσε να βρει τρόπο αφού όλες οι συγκοινωνίες ήταν γεμάτες. Ο Μπλαντ έβαλε λοιπόν αγγελία στο ebay ζητώντας οδηγό - συνοδό για το αίμα του. Ο πλειοδότης πέταξε τη δεσποινίδα Μπλαντ στο Δουβλίνο με το ελικόπτερο του. Και το καλυτερο; Οι δυο τους ερωτεύτηκαν και λίγο αργότερα παντρεύτηκαν κιόλας.

Το δόντι του Τζον Λένον
Ο Τζον Λένον χάρισε στην σπιτονοικοκυρά του ένα δόντι για το δώσει στην κόρη της η οποία ήταν μεγάλη θαυμάστρια των Μπιτλς. Τόσο μεγάλη που όταν ενηλικιώθηκε το πούλησε για 31.200 δολάρια σε έναν Καναδό. Οδοντίατρο φυσικά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ