Η Σίντι Κρόφορντ επανόρθωσε δημόσια την πλήρη αλήθεια για τον Βασίλειο Κωστέτσο - Στιγμιότυπα με τον Έλληνα σχεδιαστή από το vintage αρχείο της

Λύθηκε η παρεξήγηση

Με μία ανάρτηση στο instagram της, η Σίντι Κρόφορντ έλυσε την παρεξήγηση που δημιούργησε η πρόσφατη συνέντευξη της.

Συγκεκριμένα, το supermodel των 90s εμφανίσθηκε στην εκπομπή του Άντι Κόεν, «Watch What Happens Live» και απάντησε σε μερικές πιο hot ερωτήσεις.

Η πρώτη ερώτηση ήταν με ποιον σχεδιαστή μόδας δεν θα ήθελε να συνεργαστεί ξανά, με τη Σιντι Κρόφορντ να απαντά τον Βασίλειο Κωστέτσο:

«Vassileios. Ήταν ένας σχεδιαστής μαγιό στην Ελλάδα. Απλά διαλέγω κάτι στην τύχη».

Επομένως, θέλησε να επανορθώσει δημόσια και δημοσιεύσει μία σειρά από φωτογραφίες στις οποίες η ίδια ποζάρει φορώντας δημιουργίες του Έλληνα σχεδιαστή.

«Από το αρχείο… τόσα πολλά διασκεδαστικά looks για την πασαρέλα του Βασίλειου Κωστέτσου. Υ.Γ. Συγγνώμη για το μπέρδεμα – υποθέτω ότι λυγίζω υπό πίεση! Αν ξέρεις, ξέρεις. Στέλνω ένα μεγάλο φιλί», σημείωσε στη λεζάντα της ανάρτησης της.


Ο Βασίλειος Κωστέτσος απάντησε με τον εξής σχόλιο:

«Ξέρω… Αξέχαστες στιγμές! Χιλιάδες θεατές τρελάθηκαν όταν περπάτησες στην πασαρέλα της Αθήνας! Ποτέ δεν αμφισβήτησα το ήθος σου και τον επαγγελματισμό σου αλλά και την αγάπη σου για την Ελλάδα! Ήσουν πάντα και θα είσαι η κορυφαία μου μούσα. Ελπίζω να σε ξαναδώ στην Ελλάδα».

Μεταξύ άλλων τι δικό τους σχόλια άφησαν και ο Βασίλης Ζούλιας, Τρίφωνας Σαμαράς και Helen Christensen.

Διαβάστε ακόμη: Cindy Crawford: Το supermodel των 90s αποκάλυψε με ποιον σχεδιαστή δεν θα συνεργαζόταν ξανά & είναι Έλληνας – Ποιος είναι; (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ