Villa Astro: Ο «επίγειος» παράδεισος στην Αντίπαρο – Όταν «παντρεύεται» η μεσογειακή γοητεία με την μοντέρνα αισθητική - Κυκλαδίτικη φινέτσα & πανοραμική θέα (φωτό)

Ανακαλύψτε τη!

Στο νησί της Αντιπάρου, η Villa Astro είναι ένα ειδυλλιακό καταφύγιο, που περιβάλλεται από την γαλάζια «αύρα» του Αιγαίου. 

Ο σχεδιασμός του είναι εμπνευσμένος από την παραδοσιακή κυκλαδίτικη αισθητική, παντρεύοντας την απλότητα και τη φινέτσα. 

Κάθε δωμάτιο είναι διακοσμημένο με φροντίδα και λεπτομέρεια, συνδυάζοντας τη μεσογειακή γοητεία με μοντέρνες πινελιές, δημιουργώντας μια ζεστή ατμόσφαιρα. 

Διαθέτει 6 υπνοδωμάτια, 6 μπάνια, home cinema, bbq, μεγάλο κήπο και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει η πισίνα «Ολυμπιακών» διαστάσεων. 

Κατά την ανατολή του ηλίου, η πανοραμική θέα στη θάλασσα σας προσκαλεί να κάνετε μια βουτιά στην πισίνα. 

Δείτε εικόνες:

Villa Astro

Villa Astro

Villa Astro

Villa Astro

Villa Astro

Villa Astro

Διαβάστε ακόμα: Πάρος: Θα ερωτευτείτε την Villa Milaya! – Το απόλυτο μέρος ξεγνοιασιάς – Παραδοσιακή νησιώτικη αισθητική με minimal διακόσμηση & θέα στο καταγάλανο Αιγαίο (φωτό)

Villa Astro

Villa Astro

Villa Astro

Villa Astro

Villa Astro

Villa Astro

Villa Astro

Villa Astro

Villa Astro

Images by le collectionist

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Διαβάστε ακόμα: Σίφνος: Ανάμεσα σε βουνό & θάλασσα βρίσκεται η Villa Poulati – Minimal aesthetic & μαγευτική θέα στο γαλάζιο των Κυκλάδων (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ