Δήμητρα Ματσούκα: Πιο hot από ποτέ! – Το κατακόκκινο μαγιό «αγκαλιάζει» το καλλίγραμμο κορμί της σε μια φωτογράφηση αλά Baywatch (φωτό)

Μας κόλασε!

αγαπημένη μας ηθοποιός, Δήμητρα Ματσούκα σε μια πολύ σέξι φωτογράφηση αλά Baywatch!

Η φωτογράφηση έγινε με αφορμή την επιτυχημένη επιθεώρηση του Σταμάτη Φασουλή «Τότε, τώρα, πάντα» για να ανακοινώσουν την παράταση των παραστάσεων στο «’Αλσος» οι οποίες, μετά από ένα διάλειμμα για διακοπές θα ξαναξεκινήσουν στις 29 Αύγουστου.

Βλέπουμε την Δήμητρα Ματσούκα να ποζάρει με αυτοπεποίθηση και το καυτό κόκκινο ολόσωμο να «κολλά» πάνω στην εκπληκτική της σιλουέτα.

Το μακιγιάζ της ήταν ελαφρύ και τα μαλλιά της τα είχε σε μια ψηλή σέξι πλεξούδα.

Μαζί της, τα μαγιό τους έβαλαν οι Θοδωρής Αθερίδης, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, ο Λευτέρης Ελευθερίου, η Ελένη Καστάνη, ο Κώστας Κόκλας, ο Αντώνης Λουδάρος, η Ματίνα Νικολάου, η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η  Τραϊάνα Ανανία αλλά και η Μίρκα Παπακωνσταντίνου με τον Σταμάτη Φασουλή.

Διαβάστε ακόμα: Δήμητρα Ματσούκα – Πέτρος Κόκκαλης: Το βλέμμα του έρωτα! – Καμάρωσε την ηθοποιό στην παράσταση «Τότε, τώρα, πάντα» - Το εντυπωσιακό μπλε midi φόρεμα (φωτό)

Για την ιστορία, τα κείμενα της επιθεώρησης έχουν γράψει οι Σταμάτης Φασουλής, Θοδωρής Αθερίδης, Μανίνα Ζουμπουλάκη, Βαγγέλης Νάσης και Πέπη Ραγκούση ενώ ως guest εμφάνιση συμμετέχουν η Μίρκα Παπακωνσταντίνου και ο Γιώργος Κωνσταντίνου.

Διαβάστε ακόμα: Δήμητρα Ματσούκα-Πέτρος Κόκκαλης: Βραδινή έξοδος με φίλους σε εστιατόριο στη Σάμο - Το καλοκαιρινό look της ηθοποιού με το must have φόρεμα της σεζόν (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ