Φρίκη για 32χρονη στο Διδυμότειχο: Την κρατούσε φυλακισμένη, την βίαζε & την έδερνε ο σύντροφός της – Πως κατάφερε να το σκάσει μετά από ένα μήνα (βίντεο)

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του είναι σε εξέλιξη.

Την απόλυτη φρίκη έζησε μια 32χρονη στο Διδυμότειχο.

Για έναν ολόκληρο μήνα, ο 35χρονος σύντροφός της φέρεται να την χτυπούσε, να την κρατούσε κλεισμένη στο σπίτι και να τη βίαζε.

Το πρωί της Παρασκευής, η άτυχη γυναίκα κατάφερε να ξεφύγει και πήγε Τμήμα Ασφαλείας Διδυμοτείχου και εκεί οι αστυνομικοί είδαν τα εμφανή τραύματα στο σώμα και τα χέρια της, ενώ η ίδια κατήγγειλε ότι την χτύπησε ο σύντροφος της.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια έκανε βόλτα με τον σύντροφό της και πήγε σε ένα κατάστημα στην πόλη, έβγαλε τα γυαλιά της και ένας ηλικιωμένος που την αντίκρισε μαύρη από ξύλο, ειδοποίησε την αστυνομία αμέσως.


Το θύμα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου προκειμένου να τις παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλη Γιαννάκο, η 32χρονη που ζούσε με την οικογένειά της στο Χρυσοχώρι Καβάλας, γνώρισε τον δράστη από το ίντερνετ. Αποφάσισε να φύγει από την οικογένειά της και να αφήσει τα 5 παιδιά της (από άλλη σχέση) και να ζήσει μαζί του στο Διδυμότειχο. 


Σε βάρος του 35χρονου έχει σχηματιστεί δικογραφία για βιασμό, παράνομη κατακράτηση και ενδοοικογενειακή βία.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του είναι σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ