Βασίλισσα Ράνια: Έγινε γιαγιά η πιο όμορφη & stylish Royal – Γέννησε η γυναίκα του γιού της, Πρίγκιπα Χουσείν – Το φύλο & το όνομα του παιδιού (φωτό &βίντεο)

Το πρώτο βασιλικό μωρό στην οικογένεια της Ιορδανίας!

Η ομορφούλα σύζυγος του Πρίγκιπα Χουσείν, Πριγκίπισσα Ρατζουά γέννησε και οι Βασιλείς της Ιορδανίας μόλις έγιναν παππούδες για πρώτη φορά.

Ο πρωτότοκος γιός της Βασίλισσας Ράνιας και του Βασιλιά Αμπντάλα της Ιορδανίας έγινε πατέρας.

Η Πριγκίπισσα ρατζουά «έφερε» στην ζωή ένα υγιέστατο κοριτσάκι που πήρε το όνομα Ιμάν Μπιν αλ Χουσεΐν.

Ο περήφανος πατέρας κρατά το μωρό στην αγκαλιά του και του ψιθυρίζει στο αυτί μια προσευχή.

Διαβάστε ακόμα: Πρίγκιπας-Διάδοχος Χουσείν: Κλείνει τα 30 & κοντεύει να γίνει πατέρας - Οι τρυφερές ευχές της μανούλας, Βασίλισσας Ράνιας (φωτό & βίντεο)

Ο παππούς Βασιλιάς Αμντάλα μοιράστηκε ένα μήνυμα στο X, όπου συγχαίρει το ζευγάρι.

Image

twitter

«Δόξα τω Θεώ που μας χάρισε την πρώτη μας εγγονή, την Iman bint Al-Hussein. Συγχαίρω τον Al-Hussein και την Rajwa Al-Azizan για το νεογέννητο μωρό τους. Παρακαλούμε τον Θεό να της δώσει καλή ανάπτυξη και να την προστατεύσει για τους γονείς της. Φώτισες την οικογένειά μας, ο παππούς», έγραψε χαρακτηριστικά.

Η μανούλα του Χουσείν, Βασίλισσα Ράνια με την σειρά της έγραψε χαρακτηριστικά: «Δόξα στον Θεό για τα μεγαλύτερα δώρα Του… Φώτισες τη ζωή μας με την πολύτιμη εγγονή μας, την Ιμάν. Ο Θεός να μας προστατεύει από εσάς. Συγχαρητήρια στον Hussein και τον Rajwa, και ο Θεός να γεμίσει τη ζωή σας με ευλογίες και ικανοποίηση».

Για την ιστορία το ζευγάρι είναι μαζί αρκετά χρόνια, ενώ παντρεύτηκε την 1η Ιουνίου 2023 με λαμπερούς καλεσμένους από όλο τον κόσμο, ανάμεσά τους τον πρίγκιπα και την πριγκίπισσα της Ουαλίας.

Διαβάστε ακόμα: Βασίλισσα Ράνια – Μπριζίτ Μακρόν: Η απόλυτη «συνάντηση κορυφής»! – Το πράσινο κομψό σετ της Royal & το αγαπημένο λευκό ταγιέρ της Πρώτης Κυρίας (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ