Δημήτρης Σταρόβας: Η πρώτη βραδινή έξοδος μετά την περιπέτεια υγείας του - Αγκαλιά με τον Γιάννη Σπαλιάρα, την Σάντρα Βουτσά & την σύντροφό του Άννα Σταθάκη (φωτό & βίντεο)

Η Άννα Σταθάκη δεν έχει φύγει από το πλευρό του όλο αυτό το διάστημα. 

Ο αγαπημένος όλων καλλιτέχνης, Δημήτρης Σταρόβας, έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά το εγκεφαλικό που υπέστη τον Μάιο.

Δείπνησε με φίλους σε βραδινή έξοδο και φαίνεται πραγματικά ότι έχει σημειώσει μεγάλη πρόοδο στην αποθεραπεία του.

Πιο συγκεκριμένα ο μουσικός υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο και παρέμεινε στο σπίτι του για αρκετό καιρό, ακολουθώντας τις οδηγίες των γιατρών του, προκειμένου να αποκατασταθούν ορισμένα προβλήματα που του δημιουργήθηκαν με πιο σημαντικό την χαμένη ομιλία του.

starovas3993

starovas883

Η εκπομπή «Summer's Cool» έδειξε τον Δημήτρη Σταρόβα να διασκεδάζει με φίλους μεταξύ τους, η Σάντρα Βουτσά και ο Γιάννης Σπαλιάρας και τη σύντροφό του, Άννα Σταθάκη, που δεν έχει φύγει από το πλευρό του όλο αυτό το διάστημα. 


Σύμφωνα με το ρεποτάζ της εκπομπής, ο Δημήτρης Σταρόβας λέγεται ότι έχει χάσει 25 κιλά ενώ η ομιλία του δεν έχει αποκατασταθεί πλήρως.

Διαβάστε ακόμα: Άννα Σταθάκη για τον Δημήτρη Σταρόβα: «Τα νέα δεδομένα στη ζωή μας είναι πολύ απαιτητικά» - «Προσπαθούμε σκληρά για την αποθεραπεία του» (βίντεο)

Διαβάστε ακόμα: Συγκινεί ο Δημήτρης Σταρόβας: Έπιασε στα χέρια του την αγαπημένη του κιθάρα & σόλαρε – Μας δείχνει ότι προσπαθεί να ανακάμψει μετά το εγκεφαλικό (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ