Taylor Swift – Travis Kelce: Πάνε την σχέση τους στο επόμενο level! - «Ο αρραβώνας θα γίνει σύντομα», αποκαλύπτει φίλος τους (φωτό)

Το ζευγάρι είναι μαζί από τον Σεπτέμβριο του περασμένου έτους.

Σύντομα θα γίνει ένας πολυαναμένομενος αρραβώνας για την διεθνή σκηνή!

Σύμφωνα με το Page Six, στενό πρόσωπο από το περιβάλλον του συντρόφου της Taylor Swift, Τravis Kelce δήλωσε ότι:  «Ο αρραβώνας θα γίνει σύντομα».

Αργότερα, όμως ο εκπρόσωπος του παίκτη ράγκμπι διέψευσε ότι υπάρχουν επίσημα σχέδια αρραβώνων. 

Υπήρξαν βέβαια και κάποιες εικασίες ότι το ζευγάρι είναι ήδη αρραβωνιασμένο.

Image

twitter

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ τοτ Page Six, το βράδυ της Πέμπτης σε μια συναυλία η σύζυγος ενός κορυφαίου στελέχους των Chiefs (της ομάδας που παίζει ο Kelce) ακούστηκε να λέει στους φίλους της ότι το ζευγάρι είναι ήδη αρραβωνιασμένο.

Image

twitter

Διαβάστε ακόμα: Ο Travis Kelce για William, George & Charlotte – «Τι cool τύπος ο Πρίγκιπας» - «Δεν ήξερα αν έπρεπε να υποκλιθώ» - «Η μικρή ήταν ομιλητική & έξυπνη» (φωτό)

Δεν είναι σαφές αν πρόκειται για κάποια παρανόηση, ή αν η σύζυγος του στελέχους απλώς αναφερόταν στις φήμες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.

Image

twitter

Πάντως η δισεκατομμυριούχος τραγουδίστρια αυτή τη στιγμή ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο στο πλαίσιο της περιοδεία της, Eras Tour, και ο παίκτης του NFL δεν χάνει ούτε μια από τις συναυλίες της. 

Το ζευγάρι είναι μαζί από τον Σεπτέμβριο του περασμένου έτους.

Να σημειωθεί πως το ζευγάρι «τραβάει» όλα τα βλέμματα πάνω του και είναι λογικό καθώς η Swift είναι το νούμερο ένα στον κόσμο στον καλλιτεχνικό χώρο του τραγουδιού.

Είναι πολύ ταιριαστοί!

Διαβάστε ακόμα: Taylor Swift: «Η φρίκη της χθεσινής επίθεσης με μαχαίρι στο Σάουθπορτ με κατακλύζει - Είμαι εντελώς σοκαρισμένη – Ήταν απλά μικρά παιδιά σε μάθημα χορού» (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ