Angelina Jolie: Αναρρώνει στο νοσοκομείο ο Pax μετά το τροχαίο - Η star δεν έχει φύγει στιγμή από το πλευρό του γιού της – «Είναι προβληματικό παιδί, είχε & άλλα ατυχήματα»

Άφαντος ο αστέρας του Χόλιγουντ, Μπραντ Πιτ.

Ο Παξ, ο γιος της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ, παραμένει στο νοσοκομείο μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε με την ηλεκτρική του μοτοσικλέτα, δήλωσαν πηγές στο Page Six.

Πριν από 5 μέρες, ο γιός της Αντζελίνας Τζολί και του Μπραντ Πιτ, ο Παξ είχε ένα τροχαίο ατύχημα με το μηχανάκι, το οποίο σύμφωνα με τα δημοσιεύματα δεν είναι το πρώτο.

Το Page Six αναφέρει ότι το τελευταίο καιρό έχει γίνει όλο και πιο προβληματικός, γεγονός που ώθησε τη μητέρα του, Αντζελίνα Τζολί, να ζητήσει βοήθεια για εκείνον.

Να σημειωθεί ότι ο  Παξ δεν φορούσε κράνος , όταν έπεσε στο πίσω μέρος ενός αυτοκινήτου που ήταν σταματημένο σε μια διασταύρωση στη λεωφόρο Los Feliz στο Λος Άντζελες κατά τη διάρκεια βραδινής βόλτας του.

Ο Παξ βρίσκεται ακόμα στο νοσοκομείο και η Τζολί ήταν στο πλευρό του όλη αυτή την εβδομάδα.

Άφαντος ο αστέρας του Χόλιγουντ, Μπραντ Πιτ.

Τουλάχιστον ο 20χρονος ανέκτησε τις αισθήσεις του.

Διαβάστε ακόμα: Angelina Jolie: «Σταμάτα τους καβγάδες», το μήνυμα της ηθοποιού στον Brad Pitt – Η έκκληση που ανατρέπει τα πάντα στη δικαστική τους διαμάχη (φωτό)

Οι μάρτυρες όταν τον είδαν, σκέφτηκαν τα χειρότερα, ενώ οι γιατροί πίστευαν ότι μπορεί να είχε υποστεί εγκεφαλική αιμορραγία, σύμφωνα με το TMZ.

Ο Παξ είχε πολλά ατυχήματα με την ηλεκτρική του μηχανή πριν από το ατύχημα της Δευτέρας και σχεδόν ποτέ δεν φοράει κράνος.

«Οι φίλοι του ανησυχούν γι' αυτόν», αποκάλυψε μια πηγή. «Είναι απερίσκεπτος. Ανησυχούν».

«Είχε μια σειρά από ατυχήματα με αυτοκίνητα», υποστήριξε. «Δεν είναι πολύ καλά τα πράγματα. Ο Παξ είναι ένα προβληματικό παιδί και η Αντζελίνα κάνει ό, τι μπορεί για να τον βοηθήσει».

Διαβάστε ακόμα: Brad Pitt - Angelina Jolie: Ο γιος τους Pax είχε ένα τροχαίο ατύχημα - Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο – Η κατάστασή του είναι σοβαρή (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ