Πριγκίπισσα Kate – Πρίγκιπας William: «Σπάνε» όλα τα πρωτόκολλα! – Μεγαλώνουν τα πριγκιπόπουλά τους απλά - «Δεν υπάρχει ειδική μεταχείριση» (φωτό)

Μια πηγή αποκάλυψε : «Τα παιδιά βοηθούν με το να στρώσουν το τραπέζι, να καθαρίσουν τα πιάτα τους κλπ».

Η Πριγκίπισσα Κέιτ και ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ λίγο πριν ξεκινήσουν να μεγαλώνουν την οικογένειά τους είχαν πάρει την απόφαση να μην «ακολουθήσουν» το πρωτόκολλο επακριβώς σε σχέση με τα παιδάκια τους.

Η ζωή των πριγκιπόπουλων είναι γνωστό ότι βασίζεται σε μεγάλο μέρος της καθημερινότητάς τους στο προσωπικό τους, συμπεριλαμβανομένων σεφ, ενός μπάτλερ, υπηρετών, κομμωτών, βοηθών και manager σπιτιών.

Η Πριγκίπισσα Κέιτ και ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ δεν το θέλαν αυτό για τα παιδιά τους.

Όταν ο Τζορτζ, η Σάρλοτ και ο Λούις γυρνούν από το σχολείο, οι royals προτιμούν να μεγαλώνουν τα παιδιά τους μόνοι τους.

Με αυτόν τον τρόπο, ο Τζορτζ, η Σάρλοτ, ακόμη και ο Λούις μαθαίνουν να ασχολούνται με δουλειές του σπιτιού. 

Μια πηγή αποκάλυψε στην Daily Mail: «Νομίζω ότι θα ήταν έκπληξη για τους ανθρώπους να δουν πόσο συνηθισμένα είναι τα πράγματα στο σπίτι. «Τα παιδιά βοηθούν με το να στρώσουν το τραπέζι, να καθαρίσουν τα πιάτα τους όταν τελειώσουν το φαγητό και να βοηθήσουν στο τακτοποίηση. Δεν υπάρχει προνομιακή μεταχείριση».

Παρόλο που ήρθαν τα πάνω κάτω με την διάγνωση του καρκίνου της Κέιτ, ήταν αποφασισμένη να διασφαλίσει ότι η ζωή των παιδιών της στο σπίτι δεν θα διαταραχθεί και ότι τα πράγματα συνεχίζονται όσο το δυνατόν πιο φυσιολογικά στο σπίτι για όλους.

Διαβάστε ακόμα: Πριγκίπισσα Κέιτ-Πρίγκιπας Γουίλιαμ: Θα ταξιδέψουν μαζί στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι; Τι αποκαλύπτει ο Βρετανικός Τύπος

Τα παιδιά, δηλαδή δεν έχουν λάβει καμία ειδική μεταχείριση και αναμένεται να συνεχίσουν τις δουλειές του νοικοκυριού τους.

«Η Κάθριν είναι πολύ, πολύ φυσική. Κρατάει την οικογένεια προσγειωμένη. Το σπίτι είναι ένα ασφαλές καταφύγιο. Σε μια προσπάθεια να κάνει τα πράγματα να λειτουργούν όσο το δυνατόν πιο ομαλά, επιθυμούσε όλα να συνεχιστούν κανονικά για τα παιδιά», είπε η πηγή ενώ πρόσθεσε: «Ακόμα αναμένεται από τα παιδιά να κάνουν τις δουλειές τους και να βοηθούν στο σπίτι».

Η Πριγκίπισσα Κέιτ προτιμά τα παιδιά της να μεγαλώσουν όπως μεγάλωσε και η ίδια, κάτι που απέχει πολύ από τον Ουίλιαμ, ο οποίος μεγάλωσε με νταντάδες.

«Έχει μια υπέροχη υποστηρικτική οικογένεια να στραφεί, κάτι που βοηθά. Αλλά θέλει να δείξει στα παιδιά της τη σημασία του να είναι προσγειωμένα και να έχουν επαφή με τους ανθρώπους», τόνισε στη συνέχεια η πηγή.

Διαβάστε ακόμα: Ανείπωτη τραγωδία: 17χρονος μετανάστης έσφαξε 3 κοριτσάκια, σε κρίσιμη κατάσταση άλλα 8 – «Συγκλονισμένοι ως γονείς», η Πριγκίπισσα Kate & ο Πρίγκιπας William στέλνουν συλλυπητήρια

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ