Στην Πάρο η Τατιάνα Μπλάτνικ: Το πρώτο καλοκαίρι της ως single – Η ηλιοθεραπεία με μαύρο bikini & μαντήλι στα μαλλιά (φωτό)

Ποιος είναι ο επόμενος προορισμός;

Αυτό είναι το πρώτο καλοκαίρι της Τατιάνα Μπλάτνικ, στο οποίο θα είναι ελεύθερη, καθώς πριν από μερικούς μήνες ανακοίνωσε το διαζύγιό της με τον Πρίγκιπα Νικόλαο μετά από 15 χρόνια γάμου.

Η Τατιάνα Μπλάτνικ, λοιπόν, βρήκε λίγο χρόνο και πήγε να ξεκουραστεί μόνη στην Πάρο, αφού η καθημερινότητα της στην Αθήνα είναι απαιτητική.

Η ίδια είναι αρκετά ενεργή στα social media και συχνά δημοσιεύει κάποια πιο προσωπικά της στιγμιότυπα.

Τατιάνα Μπλάτνικ

Σήμερα το πρωί ανέβασε μία φωτογραφία της από την παραλία, όπου τη βλέπουμε ξαπλωμένη με το μαύρο της μπικίνι και ένα μαντήλι στο κεφάλι της για να την προστατεύει από τον ήλιο.

«Ένα σπάνιο δικό μου στιγμιότυπο. Χαρούμενη, ξυπόλυτη, θάλασσα, ήλιος. Ακόμη και τρεις ημέρες μπορούν να γεμίσουν τις μπαταρίες σου. Καλημέρα, Ευχαριστώ Πάρο. Επόμενος σταθμός: Παρίσι» έγραψε η Τατιάνα Μπλάτνικ επάνω στο Instagram story της.

Διαβάστε ακόμα: Εξώφυλλο το τέλος ενός μεγάλου έρωτα για το Νικόλαο & την Τατιάνα της Ελλάδας- Το Point de Vue ξεδιπλώνει το ειδύλλιο 14 ετών - Η Ελλάδα, οι Σπέτσες, τα νησιά, η φωλιά τους

Διαβάστε ακόμα: Τατιάνα Μπλάτνικ: Total white look με απίθανες λεπτομέρειες στα μανίκια - Παρουσίασε τη νέα καμπάνια του Breathe Hellas (Φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr