Τατιάνα Μπλάτνικ στο Παρίσι: Στον αγώνα του Λευτέρη Πετρούνια με smart casual style, ριγέ πουκάμισο & τζιν – «Συγχαρητήρια στον "Άρχοντα των Δαχτυλιδιών"» (φωτό)

Στο Παρίσι για να στηρίξει τους Έλληνες αθλητές η Τατιάνα Μπλάτνικ.

Η Τατιάνα Μπλάτνικ μετά την σύντομη ανάπαυλα και τις στιγμές χαλάρωσης στην Πάρο, έφυγε για το Παρίσι και τους Ολυμπιακούς Αγώνες, με σκοπό να υποστηρίξει τους Έλληνες αθλητές.

Η πρώην σύζυγος του Πρίγκιπα Νικόλαου παρακολούθησε από κοντά τον τελικό των κρίκων στην ενόργανη γυμναστική, στηρίζοντας τον Λευτέρη Πετρούνια, ο οποίος κέρδισε το χάλκινο Ολυμπιακό μετάλλιο στους κρίκους.

Πιο συγκεκριμένα, ο Λευτέρης Πετρούνιας έγινε ο πρώτος αθλητής της γυμναστικής με τρία Ολυμπιακά μετάλλια σε τρεις Ολυμπιακούς Αγώνες.

Αμέσως μετά η Τατιάνα Μπλάτνικ κατέβηκε από τις κερκίδες για να πάει να τον συγχαρεί από κοντά!

Η Τατιάνα Μπλάτνικ έκανε μια ανάρτηση στο Instagram και πόζαρε αγκαλιά με τον Λευτέρη Πετρούνια.

Έγραψε στην λεζάντα: «Τόσο περήφανη που μοιράζομαι αυτή τη συναισθηματική, ιστορική στιγμή με έναν τόσο αξιόλογο αθλητή, άνθρωπο και θρύλο. Βλέποντας τον Λευτέρη Πετρούνια να κερδίζει το 3ο Ολυμπιακό του Μετάλλιο: Πράγματι "Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών"/ Συγχαρητήρια!».

τατιανα

Διαβάστε ακόμα: Στην Πάρο η Τατιάνα Μπλάτνικ: Το πρώτο καλοκαίρι της ως single – Η ηλιοθεραπεία με μαύρο bikini & μαντήλι στα μαλλιά (φωτό)

Να σημειωθεί ότι πάλι μας εξέπληξε με την κομψότητά της η Τατιάνα Μπλάτνικ!

Για αυτή την τόσο σημαντική μέρα, η «πρώην Πριγκίπισσα» φόρεσε ριγέ πουκάμισο Oxford δεμένο στη μέση για να το κάνει λιγότερο αυστηρό με ένα τζιν παντελόνι. 

τατιανα

Λίγο πριν, η Μπλάτνικ είχε συναντήσει τον Μανόλο Καραλή και ανέβασε και ένα  story με αυτόν γράφοντας: «Τι υπέροχη υποδοχή στο Παρίσι. Το πρώτο άτομο που είδα στο στάδιο ήταν ο Manolo, ο σούπερ αθλητής μας. Καλή επιτυχία για αύριο θα τα πούμε στον τελικό».

Διαβάστε ακόμα: Τατιάνα Μπλάτνικ: Total white look με απίθανες λεπτομέρειες στα μανίκια - Παρουσίασε τη νέα καμπάνια του Breathe Hellas (Φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr