O γιος της Angelina Jolie & του Brad Pitt, o Pax βγήκε από το νοσοκομείο – Πολλά τα τραύματα & μακρύς ο δρόμος της αποκατάστασης (φωτό)

Υπέστη σοβαρό τραύμα στο κεφάλι του, όταν τράκαρε.

Πριν από σχεδόν μια εβδομάδα, ο γιος της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ, ο Παξ είχε ένα σοβαρό τροχαίο με την μοτοσυκλέτα του και μπήκε στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το περιοδικό People, ο 20χρονος, δεν φορούσε κράνος, με αποτέλεσμα να χτυπήσει το κεφάλι του και το τραύμα να είναι «σύνθετο». Θα χρειαστεί λοιπόν, πολύ καιρό μέχρι να αναρρώσει πλήρως.

 «Ο Παξ εξήλθε από τη ΜΕΘ. Υπέστη ένα περίπλοκο τραύμα και τώρα ξεκινά ο μακρύς δρόμος της ανάκαμψης και της φυσικοθεραπείας».

«Η Αντζελίνα και ο Παξ είναι βαθιά ευγνώμονες για τη γρήγορη και σωτήρια δράση των πρώτων ανταποκριτών και την εξαιρετική ιατρική φροντίδα που έλαβε», σημείωσε η ίδια πηγή.

Η σταρ του Χόλιγουντ δεν εγκατέλειψε στιγμή το αγοράκι της, όπως και τα αδέλφια του.

Ο Μπραντ Πιτ ήταν άφαντος.

Διαβάστε ακόμα: Angelina Jolie: Αναρρώνει στο νοσοκομείο ο Pax μετά το τροχαίο - Η star δεν έχει φύγει στιγμή από το πλευρό του γιού της – «Είναι προβληματικό παιδί, είχε & άλλα ατυχήματα»

Σύμφωνα με το Page Six ο Παξ τον τελευταίο καιρό έχει γίνει όλο και πιο προβληματικός, γεγονός που ώθησε τη μητέρα του, Αντζελίνα Τζολί, να ζητήσει βοήθεια για εκείνον.

Δεν είναι η πρώτη φορά που τρακάρει..

«Οι φίλοι του ανησυχούν γι' αυτόν», αποκάλυψε μια πηγή. «Είναι απερίσκεπτος. Ανησυχούν».

«Είχε μια σειρά από ατυχήματα με αυτοκίνητα», υποστήριξε. «Δεν είναι πολύ καλά τα πράγματα. Ο Παξ είναι ένα προβληματικό παιδί και η Αντζελίνα κάνει ό, τι μπορεί για να τον βοηθήσει».

Διαβάστε ακόμα: Brad Pitt - Angelina Jolie: Ο γιος τους Pax είχε ένα τροχαίο ατύχημα - Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο – Η κατάστασή του είναι σοβαρή (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ