Ολυμπιακοί Αγώνες: Ένας Βασιλιάς, ο Φελίπε της Ισπανίας & μια Διάδοχος, η Αμαλία της Ολλανδίας αγκαλιάζονται & φιλιούνται – Χαρούμενοι με τις νίκες των ομάδων τους (φωτό)

Σωστοί φίλαθλοι!

Χθες ανάμεσα στο κοινό που παρακολουθούσαν τους Ολυμπιακούς Αγώνες, βρισκόντουσαν ο Βασιλιάς Φελίπε της Ισπανίας και η Πριγκίπισσα Αμαλία, η Διάδοχος της Ολλανδίας.

Η παρουσία τους πρόσθεσε μια βασιλική πινελιά στην εκδήλωση, προκαλώντας ενθουσιασμό στους παρόντες φιλάθλους και αθλητές.

Οι Royals παρακολουθούσαν με αγωνία τον αγώνα μπάσκετ, στον οποίο εν τέλει νίκησε η Εθνική ομάδα της Ολλανδίας και η Πριγκίπισσα Αμαλία έσπευσε να τους δώσει συγχαρητήρια.

Διαβάστε ακόμα: Βασίλισσα Μάξιμα - Πριγκίπισσα Αμαλία: Με κόκκινο φόρεμα η μαμά, με cobalt blue η κόρη – To απίστευτο duo με τις λαμπερές εμφανίσεις (φωτό)

Όταν η Ολλανδία κέρδισε ο Βασιλιάς Φελίπε αγκαλιάστηκε με την πριγκίπισσα Αμαλία και την συνεχάρη για την νίκη.

instagram

Αυτή η εκπληκτική επιτυχία όχι μόνο ξετρέλανε τους Ολλανδούς φιλάθλους αλλά έδειξε την αποφασιστικότητα και το ταλέντο των Ολλανδών αθλητών.

Διαβάστε ακόμα: Βασιλιάς Φελίπε – Βασίλισσα Λετίσια: Διακοπές στο παλάτι τους στην Μαγιόρκα – Οι βόλτες με τις πανέμορφες κορούλες τους & τα φινετσάτα καλοκαιρινά looks (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ