Μίλτος Τεντόγλου viral είσοδος και στο Παρίσι: «Μια Δευτέρα πρωί στο γραφείο» - «Ναι καλησπέρα σας, εδώ πηδάνε;» - «Εντάξει άντε να τελειώνουμε» - Δείτε σχόλια

Μοναδικός και απολαυστικός ο Μίλτος Τεντόγλου

Ο Μίλτος Τεντόγλου είναι ένας αθλητής που εξωτερικεύει αυτό που νιώθει. Κάνει γκριμάτσες κατά τη διάρκεια του αγώνα αν δεν του αρέσει κάνει, μιλά διαφορετικά, όπως και στους φίλους τους με λέξεις... ασυνήθιστες όπως το "παπατζιλίκια" όταν τον ρώτησαν για τον ελαστικό τάπητα στο Παρίσι στον προκριματικό, είναι έξω από το... καλούπι.

Στο διάδρομο του μήκους είναι 1000% επαγγελματίας.

Πως αλλιώς θα μπορούσε να ήταν όταν μιλάμε για έναν αθλητή που δεν μετρά δύο χρυσά Ολυμπιακά μετάλλια  και μάλιστα συνεχόμενα, αλλά συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις παγκόσμια και ευρωπαϊκά 14 χρυσά!

Ο Μίλτος έγινε viral από την είσοδό του, πριν "καρφώσει" το μεγάλο άλμα στη δεύτερη προσπάθεια με 8μ.48.

Διαβάστε ακόμα: Μίλτος Τεντόγλου: «Ήθελα το κάτι παραπάνω, για να το ευχαριστηθώ» - Τι του είπε ο προπονητής του - Οι πρώτες δηλώσεις του «χρυσού» Ολυμπιονίκη (βίντεο)

Ήταν σα να... βαριότανε με του χρήστες των social να τα δίνουν όλα...

«Μια Δευτέρα πρωί στο γραφείο», «ναι καλησπέρα σας, εδώ πηδάνε;» ήταν μερικά από τα σχόλια για τον τρόπο με τον οποίο ο Μίλτος Τεντόγλου εμφανίστηκε στον τελικό του μήκους στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Διαβάστε ακόμα: Μιλτάρα τους τσάκισες! – «Χρυσός» ο Τεντόγλου στο Παρίσι με 8,48 – Δεν «άφησε» κανένα περιθώριο στους αντιπάλους του – Δείτε τα συγκλονιστικά άλματά του (βίντεο)

Δείτε σχόλια...

Δείτε την είσοδο που έκανε στο Τόκιο

Μπορεί, δε, η είσοδός του να μην ήταν τόσο συμβολική όσο αυτή στους αγώνες του Τόκιο το 2021 όταν είχε μπει στο γήπεδο με την πόζα του Gear Second από το One Piece, ωστόσο και αυτή προκάλεσε αρκετά σχόλια στα social media.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στις 2 Αυγούστου του 2021 ο Μίλτος Τεντόγλου συστήθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο με την πόζα του Gear Second από το One Piece, αλλά φυσικά και το χρυσό μετάλλιο που ακολούθησε της παρουσίασης.

Λίγο αργότερα θα γινόταν viral τόσο εν Ελλάδι όσο και στο εξωτερικό, με τους φανς της δουλειάς του Εΐτσιρο Όντα να αναγνωρίζουν ακόμη έναν συνοδοιπόρο στα μάτια του. Ή στα γυαλιά του εν πάσει περιπτώσει, αφού ο Τεντόγλου... μόλις είχε ξυπνήσει.

Jumper Tentoglou does Luffy's "Gear Second" Pose Before Winning Olympic Gold + Charming interview
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ