Γιατί υποδέχθηκαν χωρίς βεγγαλικά τον Μίλτο Τεντόγλου στο Ολυμπιακό Χωριό - Τι έψαχνε να βρει και δεν υπήρχε στο μετάλλιο του Καραλή, αλλά δεν θα έχει ούτε και το δικό του (βίντεο)

Η επιστροφή στο Ολυμπιακό Χωριό για τον Μίλτο Τεντόγλου είχε μόνο... αγκαλιές και πειράγματα

Ο Μίλτος Τεντόγλου με την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου έγραψε ιστορία στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

Ο Έλληνας χρυσός Ολυμπιονίκης του Τόκιο κέρδισε και στο Παρίσι και περιμένει σήμερα το απόγευμα στις 7.40μμ την απονομή, του χρυσού.

Παρόλα αυτά στα χέρια του Μίλτου βρέθηκε το χάλκινο μετάλλιο του κολλητού του και συγκάτοικου στο δωμάτιο στον Ολυμπιακό Χωριό, Εμμανουήλ Καραλή.

Αφού άρχισε να το... περιεργάζεται κάνει την πιο κρίσιμη ερώτηση: «Δεν έχει όνομα επάνω» ακούγεται να λέει ο Μίλτος ως... παράλειψη των διοργανωτών και έχει δίκιο.

Από τη στιγμή που οι απονομές των μεταλλίων δεν είναι αμέσως μετά τον αγώνα, αλλά την επόμενη μέρα προλαβαίνουν να γράψουν και το όνομα του κάθε Ολυμπιονίκη.

Υποδοχή στα... βουβά

Όσο για την επιστροφή του στο Ολυμπιακό χωριό έγινε χωρίς πυρσούς.

Εκεί τον υποδέχθηκαν ο προπονητής του, Γιώργος Πομάσκι, η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα, και τα άλλα μέλη της Team Hellas.

Η κανονική θα γίνει σήμερα όταν θα επιστρέψει με το χρυσό μετάλλιο, παρ' όλα αυτά δεν έλειψαν και τα πειράγματα.

Αρκετοί ήταν αυτοί που του έκαναν πλάκα για τη δήλωσή του πως δεν ήταν «τόσο καλός», ενώ ξεχωριστή ήταν η στιγμή με την αγκαλιά από τον καλό του φίλο Εμμανουήλ Καραλή.

Λίγο νωρίτερα ο Μίλτος Τεντόγλου μίλησε στην κάμερα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, εκφράζοντας τη χαρά του για τη στήριξη του κόσμου πριν και μετά τη χθεσινή του εμφάνιση στο Παρίσι.

«Νιώθω τη χαρά. Βλέπω πολλά σχόλια, πολλά βίντεο, φωτογραφίες και μηνύματα. Μου αρέσουν αυτά. Χαίρομαι που κατάφερα να ευχαριστήσω τους Έλληνες που παρακολουθούν τους Ολυμπιακούς Αγώνες και να σας κάνω περήφανος, όπως και τα άλλα παιδιά. Είτε πήραν μετάλλιο είτε όχι. Μας ανεβάζει αυτό. Ελπίζω να δώσω τη θέληση για να αγωνιστούν ακόμα καλύτερα», είπε ο Έλληνας χρυσός Ολυμπιονίκης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ