Σταματίνα Τσιμτσιλή: Γνώρισε τον κούκλο πρωταγωνιστή των Vikings, Travis Fimmel - Απολαμβάνει τις διακοπές του στην Πάρο

Ο ηθοποιός επέλεξε Ελλάδα για να ξεκουραστεί ...

Ποιος θα της το έλεγε ότι μέσα από μία απλή βραδινή βόλτα θα συναντούσε κάποιον τόσο famous!

Ο λόγος για την Σταματίνα Τσιμτσιλή!

Η οικοδέσποινα της πρωινής εκπομπής του Alpha, "Happy Day", καθώς απολάμβανε το δείπνο της σε γνωστό στέκι της Πάρου "έπεσε" πάνω στον Travis Fimmel.

Ο πρωταγωνιστής της γνωστής σειράς "Vikings" πόζαρε με λαμπερό χαμόγελο πλάι στην παρουσιάστρια και φάνηκαν από κοινού να χαίρονται με τη γνωριμία τους.

454411217_18453779044053648_5774436172975615448_n_54522.jpg

Κούκλος με εκφραστικά γαλάζια μάτια και καλοκαιρινό πουκάμισο με print, σίγουρα δεν πέρασε απαρατήρητος στο νησί.

Φυσικά, η Σταματίνα Τσιμτσιλή δεν παρέλειψε να ανεβάσει το ενσταντανέ τους σε insta_story και να κάνει tag τον δημοφιλή ηθοποιό.

Το who is who του Travis Fimmel

Ο Travis Fimmel γεννήθηκε στη Βικτόρια της Αυστραλίας, κοντά στη μικρή επαρχιακή πόλη Echuca, ανάμεσα στη Μελβούρνη και το Σίδνεϊ. Μεγάλωσε σε μια κτηνοτροφική φάρμα 550 στρεμμάτων στο Lockington.



Είναι ο νεότερος από τρεις γιους, γιος της Jennie, μιας νοσοκόμας, και του Chris, ενός κτηνοτρόφου και είναι αγγλικής και γερμανικής καταγωγής.

Έχοντας ως όνειρο να γίνει επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, μετακόμισε στη Μελβούρνη στα τέλη της εφηβείας του για να παίξει για το St Kilda Football Club στο AFL, αλλά βγήκε εκτός πριν να ξεκινήσει η σεζόν, επειδή έσπασε το πόδι του.

Έγινε δεκτός στο RMIT για να σπουδάσει εμπορική αρχιτεκτονική και μηχανολογία, αλλά αργότερα ανέβαλε τις σπουδές του για να ταξιδέψει στο εξωτερικό.



Στο γυμναστήριο όπου πήγαινε τον πρόσεξε ο συγκάτοικος ενός κυνηγού ταλέντων και αυτό ήταν. Ο δρόμος προς την επιτυχία άνοιξε διάπλατα για τον εντυπωσιακό Travis.

Ήταν μοντέλο για τον οίκο μόδας Calvin Klein ενώ συμπρωταγωνιστούσε με τον Patrick Swayze στην τηλεοπτική σειρά The Beast.

Διαβάστε ακόμη: Τα κορίτσια ξενυχτάνε (χωρίς) ένα μυστικό, ω ω! Κατερίνα Καινούργιου & Σταματίνα Τσιμτσιλή μαζί στην Πάρο - Δείπνησαν στο εστιατόριο του νέου συντρόφου, Παναγιώτη Κουτσουμπή (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: Girls night out! Σταματίνα Τσιμτσιλή παρέα με Μάρα Ζαχαρέα, Τίνα Μεσσαροπούλου & Μαίρη Παλιαλέξη - Δείπνο στην Πάρο!

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ