Ποια είναι η Πηνελόπη Γκιώνη: Η σύντροφος του Μίλτου Τεντόγλου - Τον ακολουθεί σε κάθε του βήμα (φωτό & βίντεο)

Η Πηνελόπη Γκιώνη είναι πάντα δίπλα στον Μίλτο Τεντόγλου

Είναι πάντα δίπλα του, σε όλους τους αγώνες, αλλά και στην καθημερινότητά του.

Η Πηνελόπη Γκιώνη είναι η σύντροφος του δις - πλέον - χρυσού Ολυμπιονίκη Μίλτου Τεντόγλου.

Η Πηνελόπη Γκιώνη από μικρή ήθελε να γίνει αθλήτρια του στίβου, αλλά τελικά ασχολήθηκε με την αθλητική δημοσιογραφία, όπου αποφοίτησε από τη σχολή ΜΜΕ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και τα τελευταία χρόνια εργάζεται σε μεγάλη αθλητική ιστοσελίδα.

Διαβάστε ακόμα: Γιατί υποδέχθηκαν χωρίς βεγγαλικά τον Μίλτο Τεντόγλου στο Ολυμπιακό Χωριό - Τι έψαχνε να βρει και δεν υπήρχε στο μετάλλιο του Καραλή, αλλά δεν θα έχει ούτε και το δικό του (βίντεο)

Μάλιστα, μετά το τέλος του αγώνα η Πηνελόπη Γκιώνη εξασφάλισε δηλώσεις του Μίλτου Τεντόγλου, όπου ο Έλληνας πρωταθλητής δήλωνε ότι επιθυμούσε μία καλύτερη επίδοση, δηλαδή πάνω από τα 8μ.50.


Η Πηνελόπη Γκιώνη, η οποία καλύπτει δημοσιογραφικά τα αθλήματα του στίβου, λόγω της επαγγελματικής της ιδιότητας, βρίσκεται στο πλευρό του συντρόφου της και κατά τη διάρκεια των αγώνων του σε Ελλάδα και εξωτερικό, φροντίζοντας ωστόσο να κρατά πάντα μια διακριτική στάση.

 

Διαβάστε ακόμα: Δείτε εικόνες και βίντεο από την κερκίδα του Μίλτου Τεντόγλου στα Γρεβενά: Ζητωκραύγαζαν σε κάθε άλμα - Όλη η πόλη στο πόδι

Οι φήμες λένε ότι με τον Μίλτο Τεντόγλου ήρθαν πιο κοντά στους Ολυμπιακούς του Τόκυο και από τότε είναι πολύ αγαπημένοι και τον στηρίζει σε κάθε του βήμα.

Οι κοινές φωτογραφίες τους στα social media είναι ελάχιστες, όπως και οι κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους. Η πρώτη δημόσια εμφάνιση τους ως ζευγάρι, εκτός αγωνιστικών χώρων, έγινε το 2022 στη βράβευση των κορυφαίων αθλητών του ΣΕΓΑΣ.

Διαβάστε ακόμα: Μιλτάρα τους τσάκισες! – «Χρυσός» ο Τεντόγλου στο Παρίσι με 8,48 – Δεν «άφησε» κανένα περιθώριο στους αντιπάλους του – Δείτε τα συγκλονιστικά άλματά του (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ