Πριγκίπισσα Βεατρίκη, ετών 36! Η κόρη του "άτακτου" πρίγκιπα Άντριου έχει γενέθλια - Πως κατέληξε από την πιο κακόγουστη να "ανακηρύσσεται" η πιο καλοντυμένη royal (φωτό)

Σύμφωνα με το περιοδικό Tatler

Ιδιαίτερη είναι η σημερινή ημέρα για την πριγκίπισσα Βεατρίκη, καθώς γιορτάζει τα γενέθλια της.

Η αγαπημένη royal έγινε επισήμως 36 ετών κι εμείς αποφασίσαμε να κάνουμε μία σύντομη αναδρομή στη ζωή της.

Η Πριγκίπισσα Βεατρίκη, κα. Εντοάρντο Μαπέλλι Μότζι (Princess Beatrice, Mrs Edoardo Mapelli Mozzi, γενν. 8 Αυγούστου 1988) είναι κόρη του Ανδρέα, Δούκα της Υόρκης και της Σάρα, Δούκισσας της Υόρκης.

Είναι ένατη στη γραμμή διαδοχής για τον βρετανικό θρόνο μετά τον εξάδελφό της Ουίλλιαμ, Πρίγκηπα της Ουαλίας, τα ανίψια της, Γεώργιο, Καρλόττα και Λουδοβίκο της Ουαλίας, τον εξάδελφό της Χάρρυ, Δούκα του Σάσσεξ, τα ανίψια της Άρτσι και Λίλιμπετ και τον πατέρα της Δούκα της Υόρκης, ενώ αποτελεί το πέμπτο εγγόνι της Ελισάβετ Β΄ του Ηνωμένου Βασιλείου.

Έχει μία αδερφή την πριγκίπισσα Ευγενία με την οποία είναι πολύ δεμένες.

Η Βεατρίκη εργαζόταν στην εταιρεία Sony Pictures Television από τον Ιανουάριο του 2014 έως τον Ιανουάριο του 2015.

Ο μυστικός γάμος 

Στις 26 Σεπτεμβρίου 2019 ανακοινώθηκε ο αρραβώνας της με τον ιταλικής καταγωγής επιχειρηματία Εντοάρντο Μαπέλλι Μότζι.

Ο γάμος τους ανακοινώθηκε αρχικά για τις 29 Μαΐου του 2020, αλλά αναβλήθηκε λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και τελικά τελέστηκε στις 17 Ιουλίου 2020 στο Βασιλικό Παρεκκλήσιο των Αγίων Πάντων, στο Ουίνδσορ, σε ιδιωτική τελετή.

Στις 19 Μαΐου 2021 το Παλάτι του Μπάκιγχαμ ανακοίνωσε ότι η πριγκίπισσα Βεατρίκη και ο σύζυγός της περιμένουν το πρώτο τους παιδί το φθινόπωρο του ίδιου έτους.

Στις 18 Σεπτεμβρίου 2021 γεννήθηκε η κόρη του ζεύγους, η Σιέννα Ελίζαμπεθ Μαπέλλι Μότζι.

Μαζί με το ζεύγος μεγαλώνει και ο γιος του Μαπέλλι Μότζι, Κρίστοφερ Γουλφ, από την προηγούμενη σχέση του με την αρχιτέκτονα Ντάρα Χουάνγκ.

Διαβάστε ακόμη: Πριγκίπισσα Βεατρίκη: Γιορτάζει 4 χρόνια γάμου με τον καλό της, Edoardo! Δείτε φωτό από τη μυστική τελετή που άφησαν εποχή

Να πούμε ότι τόσο η Βεατρίκη, όσο και η αδερφή της Ευγενία δεν διακρίνονταν για το στυλ τους και το γούστο τους στη μόδα.

Ωστόσο, αυτό άλλαξε από τότε που η ήρθε στη ζωή της, η Olivia Buckingham.

Διαβάστε περισσότερα για τη σύμβολο μόδας που άλλαξε την στυλιστική πορείας της Βεατρίκης, αναδεικνύοντας την στην πιο καλοντυμένη royal της Βρετανίας για το 2024: Olivia Buckingham: Η στυλίστρια που "έκαψε" την κιτς γκαρνταρόμπα της πριγκίπισσας Βεατρίκης - Την έκανε κομψή & stylish (φωτό)

Πριγκίπισσα Βεατρίκη: «Ανακηρύχθηκε» ως η πιο καλοντυμένη στην Βρετανία για το 2024 – Πως την βοήθησε η stylist της να «απογειώσει» τις εμφανίσεις της (φωτό)

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr