Ο Ντόναλντ Τραμπ προειδοποιεί: «Βρισκόμαστε σε μεγάλο κίνδυνο για τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο» - Επίθεση σε Κάμαλα Χάρις: «Ριζοσπαστική αριστερή» - «Οριακά ικανή» (βίντεο)

Ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων, Ντόναλντ Τραμπ σε συνέντευξη Τύπου στο σπίτι του στη Φλόριντα

Ο Ντόναλντ Τραμπ σε  συνέντευξη Τύπου εφ όλης της ύλης, από το σπίτι του στο Μαρ α Λάγκο, στη Φλόριντα, επιτέθηκε στην Κάμαλα Χάρις την αντίπαλό του στην κούρσα για τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, την αποκάλεσε «ριζοσπαστική αριστερή» και προειδοποίησε ότι βρισκόμαστε σε κίνδυνο για Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο.

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ και υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών στις εκλογές του Νοεμβρίου ξεκίνησε με έναν μονόλογο, προειδοποιώντας για καταστροφικές προοπτικές για την Αμερική υπό τον Τζο Μπάιντεν τώρα και για μια μελλοντική προεδρία της Κάμαλα Χάρις.

«Ριζοσπαστική αριστερή» η Κάμαλα Χάρις, λέει ο Τραμπ

Ο Ντόναλντ Τραμπ επιτέθηκε στην Κάμαλα Χάρις, την οποία χαρακτήρισε «ριζοσπαστική αριστερή», ισχυριζόμενος ότι ο υποψήφιος αντιπρόεδρός της, Τιμ Γουόλτς, «δεν θέλει να έχει καμία μορφή ασφάλειας για τη χώρα μας», αναφερόμενος στα σύνορα ΗΠΑ-Μεξικού.

Τραμπ: «Οριακά ικανή» η Χάρις

Ο Ντόναλντ Τραμπ δηλώνει «πολύ χαρούμενος» που θα κατέβει στις εκλογές εναντίον της Κάμαλα Χάρις, αντί του Τζο Μπάιντεν.

Ο Τραμπ είπε ότι ο Μπάιντεν μετάνιωσε που επέλεξε τη Χάρις ως αντιπρόεδρό του, αλλά, σύμφωνα με το CNN, δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να υποδηλώνει ότι αυτό είναι αλήθεια ή ότι ο Τραμπ γνωρίζει τη γνώμη του Μπάιντεν για την Κάμαλα.

Είπε ακόμη ότι η Χάρις «δεν έχει δώσει συνέντευξη» στα μέσα ενημέρωσης από τότε που υποστηρίχθηκε από τον Τζο Μπάιντεν για να αναλάβει την ηγεσία των Δημοκρατικών και στη συνέχεια έγινε η πιθανή υποψήφια, προσθέτοντας: «Δεν μπορεί να δώσει συνέντευξη, είναι μόλις και μετά βίας ικανή».

«Δεν θα μπορούσε να περάσει εξετάσεις για δικηγόρος» είπε ο Τραμπ για τη Χάρις, η οποία ήταν γενική εισαγγελέας της Καλιφόρνιας πριν γίνει γερουσιαστής των ΗΠΑ και στη συνέχεια αντιπρόεδρος. «Αν γίνει πρόεδρος», είπε ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών, «θα είναι μια μεγάλη αποτυχία, θα είναι μια αποτυχία που όμοιά της δεν έχει ξαναδεί ο κόσμος».

«Bρισκόμαστε σε μεγάλο κίνδυνο για τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο»

Ο Ντόναλντ Τραμπ είπε ότι οι ΗΠΑ βρίσκονται στην «πιο επικίνδυνη» κατάσταση στην ιστορία τους, με την απειλή του Γ' Παγκοσμίου Πολέμου να ελλοχεύει.

«Βρισκόμαστε σε μεγάλο κίνδυνο για τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο» είπε, ενώ μίλησε για το μέγεθος του πλήθους στις συγκεντρώσεις του σε σχέση με τις συγκεντρώσεις της Χάρις, αλλά και για τον υποψήφιο αντιπρόεδρό της, Τιμ Γουόλτς.

Αναφερόμενος στο μεταναστευτικό, ο Τραμπ είπε ότι σε χώρες «σε όλο τον κόσμο οι φυλακές αδειάζουν στη χώρα μας», καθώς οι μετανάστες έρχονται στις ΗΠΑ «από τις φυλακές, από τα ψυχιατρεία».

Ο Ντόναλντ Τραμπ προτείνει τρία ντιμπέιτ με την Κάμαλα Χάρις

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο Ντόναλντ Τραμπ είπε ότι έχει συμφωνίες με τηλεοπτικά δίκτυα για τρία ντιμπέιτ με την Κάμαλα Χάρις -στο Fox στις 4 Σεπτεμβρίου, στο ABC στις 10 Σεπτεμβρίου και στο NBC στις 25 Σεπτεμβρίου. «Ελπίζω να συμφωνήσει», δήλωσε.

Ο Τραμπ είπε, επίσης, ότι τα ντιμπέιτ των υποψήφιων αντιπροέδρων θα φιλοξενηθούν στο τηλεοπτικό δίκτυο CBS.

Διευκρινιστική δήλωση για τις ημερομηνίες που πρότεινε ο Ντόναλντ Τραμπ για τις προεδρικές τηλεμαχίες με την Κάμαλα Χάρις έκανε ένας σύμβουλος του προεκλογικού επιτελείου του, ενώ συνεχίζεται η συνέντευξη Τύπου του υποψηφίου των Ρεπουμπλικανών για την προεδρία των ΗΠΑ.

Πολύ μικρότερο θέμα έχουν γίνει οι αμβλώσεις, λέει ο Τραμπ

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ δήλωσε ότι πιστεύει ότι οι αμβλώσεις «έχουν γίνει πολύ μικρότερο θέμα» ενόψει των εκλογών του Νοεμβρίου.

«Νομίζω ότι στην πραγματικότητα θα είναι ένα πολύ μικρό θέμα», δήλωσε ο Τραμπ, ενώ επανέλαβε ότι πιστεύει στις εξαιρέσεις των αμβλώσεων για περιπτώσεις βιασμού, αιμομιξίας και για τη ζωή της μητέρας.

Ο Τραμπ επιβεβαιώνει συνέντευξη με τον Έλον Μασκ

Ο πρώην πρόεδρος επιβεβαίωσε κάτι που ανακοίνωσε στο κοινωνικό δίκτυο Truth Social στις αρχές της εβδομάδας, ότι θα δώσει συνέντευξη με τον Έλον Μασκ το βράδυ της Δευτέρας.

Ο Τραμπ λέει ότι μίλησε με τον Μασκ στο τηλέφωνο και αποκαλεί τον μεγιστάνα «θαρραλέο» που δήλωσε την υποστήριξή του προς το πρόσωπό του.

Δείτε τη συνέντευξη του Ντόναλντ Τραμπ


 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ