Πριγκίπισσα Βεατρίκη: Ευχές για τα γενέθλιά της από την αδερφή της, Πριγκίπισσα Ευγενία & τη μητέρα της, Σάρα Φέργκιουσον - Σπάνιες φωτό

Έγινε 36 ετών!

Τα γενέθλια της γιόρτασε χθες (9/8) η πριγκίπισσα Βεατρίκη.

Η κόρη του πρίγκιπα Άντριου και της Σάρα Φέργκιουσον έγινε 36 ετών και φυσικά δεν έλειψαν οι ευχές από τους αγαπημένους της.

Αρχικά, η μικρότερη αδερφή της, πριγκίπισσα Ευγενία μοιράστηκε τρεις φωτογραφίες με πρωταγωνίστρια την εορτάζουσα.

Μεταξύ των κλικς διακρίνουμε την Βεατρίκη να παίζει στον κήπο με το γιο της Ευγενίας και του Τζακ Μπρούκσμπανκ Έρνεστ, φορώντας μια στέκα με αφτιά κουνελιού.

«Χρόνια πολλά αγαπημένη Beabea!! Είσαι μεγάλη έμπνευση. Έστρωσες το έδαφος για τη μικρή σου αδερφή. Σε αγαπώ!», σημείωσε στη λεζάντα της ανάρτησης της η πριγκίπισσα Ευγενία.

Με τη σειρά της, η μαμά Σάρα ανέβασε ένα ασπρόμαυρο ενσταντανέ γράφοντας:

"Χρόνια πολλά υπέροχη Βεατρίκη μου. Είσαι η πιο καταπληκτική κόρη, μητέρα, μητριά, αδερφή, σύζυγος και γυναίκα!

Νιώθω τόσο προνομιούχα που μπορώ να μαθαίνω από εσένα κάθε μέρα. Συνέχισε να εμπνέεις εμένα και τους γύρω σου με τη ζεστασιά, την περιέργεια και το κέφι σου για ζωή. σε αγαπώ. Χρόνια πολλά."

Διαβάστε εδώ το αφιέρωμα του eirinika στην πριγκίπισσα Βεατρίκη: Πριγκίπισσα Βεατρίκη, ετών 36! Η κόρη του "άτακτου" πρίγκιπα Άντριου έχει γενέθλια - Πως κατέληξε από την πιο κακόγουστη να "ανακηρύσσεται" η πιο καλοντυμένη royal (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr