Βασίλισσα Ράνια: Υπέρκομψη και σαν γιαγιά πλέον! Με τζιν παντελόνα & Dior πουκάμισο διατηρεί το μοντέρνο της στυλ (φωτό)

Η πιο καλοντυμένη γαλαζοαίματη

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Βασίλισσα Ράνια, αφού πριν μερικές ημέρες έγινε γιαγιά!

Ο γιος της και διάδοχος του θρόνου, πρίγκιπας Χουσεΐν απέκτησε με την σύζυγο του, πριγκίπισσα Ράτζουα ένα υγιέστατο κοριτσάκι, που θα ονομαστεί Ιμάν.

Την ίδια μέρα που η εγγονή της βγήκε από το μαιευτήριο μαζί με τους γονείς της, η βασίλισσα της Ιορδανίας επισκέφτηκε το Bldr Space στο Αμμάν.

Κατά την επίσκεψή της, συναντήθηκε με νέους επιχειρηματίες και δημιουργούς περιεχομένου, όπου ενημερώθηκε για τα καινοτόμα έργα στα οποία εργάζονται.

Για την περίσταση η πιο κομψή γαλαζοαίματη φόρεσε ψηλόμεση wide leg παντελόνα από το brand, Closed, την οποία συνδύασε εξαιρετικά με Dior κοντομάνικο πουκάμισο.

Το τζιν fashion item είχε μάλιστα και ιδιαίτερο πατρόν στη μέση της.

Απογείωσε την κομψή της εμφάνιση με Loewe τσάντα και Manolo Blahnik γόβες.

Μπορεί να έγινε γιαγιά αλλά το στυλ της παραμένει αλώβητο!

βασιλισσα ρανια

Διαβάστε ακόμη: Με την εγγονή τους στην αγκαλιά, η Βασίλισσα Ράνια & ο Βασιλιάς Αμπντάλα της Ιορδανίας – Οι φωτογραφίες & με τον γιο τους, μπαμπά πια της νεογέννητης Ιμάν

Διαβάστε ακόμη: Βασίλισσα Ράνια: Έγινε γιαγιά η πιο όμορφη & stylish Royal – Γέννησε η γυναίκα του γιού της, Πρίγκιπα Χουσείν – Το φύλο & το όνομα του παιδιού (φωτό &βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ