Adele: Είναι επίσημο! Αρραβωνιάστηκε τον καλό της, Rich Paul - Πως το αποκάλυψε (βίντεο)

Live στη σκηνή

Και ναι, είναι επίσημο!

Για όσους ενδιαφέρονταν, δυστυχώς η ευκαιρία χάθηκε, καθώς η Adele αρραβωνιάστηκε με τον αγαπημένο της, Rich Paul.

Η αποκάλυψη έγινε κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στο Μόναχο της Γερμανίας, όταν ένας θαυμαστής της έκανε πρόταση γάμου.

«Δεν μπορώ να σε παντρευτώ, γιατί ήδη παντρεύομαι. Οπότε δεν μπορώ», είπε, ενώ κρατούσε ψηλά το αριστερό της χέρι, δίνοντας στον θαυμαστή της να καταλάβει ότι είναι αρραβωνιασμένη.

Υπήρχαν ήδη οι φήμες, καθώς τον προηγούμενο μήνα η τραγουδίστρια εθεάθη να φοράει ένα λαμπερό μονόπετρο.

Το διαμάντι οκτώ καρατίων εκτιμήθηκε ότι αξίζει πάνω από 875.000 δολάρια.

Να πούμε ότι τον Φεβρουάριο του 2022, η Adele έφτασε στα Brit Awards, φορώντας το δαχτυλίδι.

Αν και η Adele κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, έχει δηλώσει πολύ ανοιχτά την αγάπη της για τον Rich.

«Ποτέ δεν ήμουν τόσο ερωτευμένη! Έχω πάθει εμμονή μαζί του. Σίγουρα θέλω περισσότερα παιδιά. Είμαι νοικοκυρά και μια σταθερή ζωή με βοηθάει στη μουσική μου. Όμως αυτή τη στιγμή, το μόνο που έχω στο μυαλό μου είναι το Λας Βέγκας. Θέλω να τα καταφέρω. Δεν είμαι παντρεμένη, είμαι απλά ερωτευμένη. Είμαι τόσο ευτυχισμένη όσο ποτέ άλλοτε. Θα μπορούσα κάλλιστα να είμαι παντρεμένη» είχε εξομολογηθεί η Adele στο περιοδικό Elle.

Υπενθυμίζεται πως η Adele και ο πολυεκατομμυριούχος ατζέντης γνωρίστηκαν σε ένα πάρτι πριν από μερικά χρόνια και δημοσιοποίησαν τη σχέση τους το καλοκαίρι του 2021.

Η μουσικός στο παρελθόν ήταν παντρεμένη με τον επιχειρηματία Σάιμον Κονέκι, πατέρα του 9χρονου γιου της, Άντζελο. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2018 και χώρισε την ίδια χρονιά.

Διαβάστε ακόμη: H Adele έτοιμη για μυστικό γάμο - Υποχρέωσε τον Rich Paul να υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο για να προστατέψει την 220 εκατ. δολ. περιουσία της;

Διαβάστε ακόμη: Adele: Θα ντυθεί νυφούλα το καλοκαίρι; - Τι λένε άτομα από το περιβάλλον της τραγουδίστριας

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr