Χώρισαν η Μαρία Κορινθίου & ο Γιάννης Αϊβάζης - Μετά από 14 χρόνια γάμου

Τι λένε οι πληροφορίες

Χωριστούς δρόμους φαίνεται να τράβηξαν η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης.

Το ζευγάρι το τελευταίο διάστημα δεν εμφανιζόταν μαζί ενώ η ηθοποιός ανέβαζε συνεχώς solo φωτογραφίες στο instagram.

Μάλιστα, αυτό που επιβεβαίωσε τον χωρισμό ήταν οι ξεχωριστές διακοπές.

Συγκεκριμένα, η Μαρία πήγε στο Κουφονήσι και σε ένα spiritual rehab στην Κέρκυρα ενώ ο Γιάννης πέρασε 9 ημέρες στην Κεντρική Ιταλία, ώστε να παρακολουθήσει ένα φεστιβάλ κέλτικης μουσικής.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι δύο τους διατηρούν καλές σχέσεις και πάνω από όλα βάζουν την 16χρονη κόρη τους, Ισμήνη.

Οι πηγές ισχυρίζονται πως ο χωρισμός δεν οφείλεται στην ύπαρξη τρίτου προσώπου.

Η γνωριμία και ο γάμος

Οι δύο ηθοποιοί γνωρίστηκαν τον Ιανουάριο του 2008 στην Κύπρο (και οι δύο είχαν προσκαλεστεί για να παραδώσουν βραβεία σε νικητές των Men of the year), και σχεδόν αμέσως, στον πρώτο μήνα της σχέσης τους, η Μαρία Κορινθίου έμεινε έγκυος.

Το Νοέμβριο του ίδιου έτους, γεννήθηκε η κόρη τους, και λίγο πριν να γίνει 2 χρόνων η Ισμήνη, τον Σεπτέμβριο του 2010 το ζευγάρι παντρεύτηκε στον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου στην Ανάβυσσο.

Διαβάστε ακόμη: Μαρία Κορινθίου: Πιο sexy από ποτέ! – Το μαύρο, animal print bikini με δαντέλα & το λαμπερό χαμόγελο (φωτό & βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Μαρία Κορίνθιου & Γιάννης Αϊβάζης: Το ερωτευμένο ζευγάρι σε βραδινή έξοδο - Το κόκκινο φουστάνι της ηθοποιού, την κάνει να μοιάζει «πυρκαγιά» (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ