Ααααχ θα λιώσετε! Οι φωτό από το γαμήλιο ταξίδι της Brigitte Bardot & του Jacques Charrier -1959 & η γατούλα του Σεν Τροπέ ήταν η ωραιότερη νιόνυμφη του κόσμου

Σπάνια ενσταντανέ από μία άλλη εποχή

Ετοιμαστείτε να κάνετε ένα υπέροχο ταξίδι στο χρόνο!

Κάνουμε flashback και βρισκόμαστε στο καλοκαίρι του 1959.

Εκεί συναντούμε την θρυλική Brigitte Bardot και τον γοητευτικό Jacques Charrier.

Δείχνουν χαρούμενοι, καθώς απολαμβάνουν το ταξίδι του μέλιτος.

Μέσα από τα σπάνια αυτά ασπρόμαυρα ενσταντανέ κάνουν νάζια και λιώνουν ο ένας για τον άλλον.


Με τον Jacques παντρεύτηκαν στις 11 Ιουνίου του 1959 «υπό τα πυρά» του παγκόσμιου Τύπου.

Στις 11 Ιανουαρίου 1960, έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι, τον Νικολά Σαριέ.

Μάλιστα η Μπριζίτ Μπαρντό γέννησε στην οικία της καθώς στάθηκε αδύνατο να βγει από το σπίτι, επειδή κάθε διέξοδος ήταν μπλοκαρισμένη από δημοσιογράφους.

Η γέννηση του Νικολά αποτέλεσε παγκόσμιο θέμα συζήτησης, με τον ευτυχή πατέρα και σύζυγο Ζακ Σαριέ να ανακοινώνει στους δημοσιογράφους τις πρώτες πρωινές ώρες της 11ης Ιανουαρίου ότι το βρέφος έχει γαλανά μάτια, ζυγίζει 3.200 γραμμάρια και η μητέρα του ενδεχομένως να θηλάσει.

Η Μπριζίτ δεν ήθελε αυτό το παιδί, αλλά οι γονείς του Σαριέ την έπεισαν να το κρατήσει.

Γέννησε με μεγάλη δυσκολία στο σπίτι και ποτέ δεν δέθηκε με τον γιο της, Νικολά.

Ο Σαριέ πήρε την επιμέλεια του παιδιού και η Μπαρντό στα 26α γενέθλιά της προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή της, καταπίνοντας ένα μπουκάλι υπνωτικά χάπια και κόβοντας τις φλέβες της στη βίλα της στη Νίκαια.

Η έχθρα με τον γιο της

H Brigitte Bardot και ο γιος της Nicolas-Jacques Charrier δεν ήταν ποτέ κοντά ο ένας στον άλλον. Δεν έχουν ιδωθεί εδώ και αρκετά χρόνια, παρ’ όλο που εκείνη είναι ήδη γιαγιά και έχει και δισέγγονα. “Δεν μπορείς να πεις ότι αυτό το φτωχό παιδί ήρθε την κατάλληλη στιγμή και μου έδωσε αυτό που μου έλειπε”, δήλωσε στη Le Parisien τον περασμένο Σεπτέμβριο. Τελικά, τα ζώα ήταν αυτά που έγιναν η προτεραιότητά της και μάλιστα ο “λόγος που ζει.”

Διαβάστε ακόμη: Αυτή είναι η συνταγή για την Tάρτα Τροπεζιέν (Tarte Tropezienne) - Του συγκλονιστικού γλυκού της Μπριζίτ Μπαρντό!

Διαβάστε ακόμη: Μπριζίτ Μπαρντό: Το απόλυτο sex symbol , η Γαλλίδα γατούλα έγινε 89! Η διακοπή του σινεμά στα 40, οι 4 γάμοι & η εχθρική σχέση με τον γιο της

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ