Ελένη Ράντου - Βασίλης Παπακωνσταντίνου: Οι φωτό από τον γάμο τους το 1994 - Η νύφη σκουπίζει το μέτωπο του γαμπρού

Η πρόταση γάμου που έλαβε από τον Έλληνα μουσικό ήταν ιδιαίτερα επεισοδιακή ...

Η Ελένη Ράντου και ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου αποτελούν ένα από τα μακροβιότερα ζευγάρια της εγχώριας showbiz.

Οι δυο τους είναι μαζί σχεδόν 30 χρόνια και έχουν αποκτήσει μία κόρη τη Νικολέττα, η οποία είναι σήμερα 28 ετών.

Η γνωστή ηθοποιός και ο αγαπημένος τραγουδιστής παντρεύτηκαν το 1994 και ο λογαριασμός Vintage Greece στο instagram ανέβασε σπάνιες φωτογραφίες από την τελετή.

Στα έγχρωμα ενσταντανέ βλέπουμε την χαμογελαστή νυφούλα Ελένη Ράντου να σκουπίζει τρυφερά το μέτωπο του αγαπημένου της συζύγου.

Αναλυτικά στη λεζάντα της ανάρτησης σημειώνεται:

"Ελένη Ράντου ♾️ Βασίλης Παπακωνσταντίνου

Η γνωριμία των δύο καλλιτεχνών πραγματοποιήθηκε την δεκαετία του 1990, αποφασίζοντας να επισημοποιήσουν την σχέση τους το 1994, ανεβαίνοντας τα σκαλιά της εκκλησίας.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της, η πρόταση γάμου που έλαβε από τον Έλληνα μουσικό ήταν ιδιαίτερα επεισοδιακή, αφού συνοδευόταν από οικογενειακή πίεση και «κλάματα». «Υπήρχε οικογενειακή πίεση.

Ένας λόγος που παντρεύτηκα ήταν που όταν ζούσαμε μαζί με τον Βασίλη, η μαμά μου έπαιρνε κάθε μέρα τηλέφωνο και έλεγε:Μα, είναι δυνατόν! Δεν ξέρεις πόσο στεναχωριέμαι που ζείτε μαζί.

Τι πίκρα παίρνω. Αυτό γινόταν κάθε μέρα με κλάμα. Κάποια στιγμή, έχει σηκώσει ο Βασίλης το τηλέφωνο και μου λέει: Πώς βασανίζεσαι έτσι, μήπως θες να σε παντρευτώ; Κάπως έτσι έγινε η πρόταση γάμου. Από οίκτο»."

Διαβάστε ακόμη: Η Ελένη Ράντου για τη μητέρα της που «δίνει» μάχη με την άνοια: «Πολλές φορές μπαίνω βλέπω το βλέμμα της να είναι εχθρικό & φεύγω κομμάτια» (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: Βασίλης Παπακωνσταντίνου: «Πολιορκούσα την Ελένη Ράντου, δεν έπεφτε αλλά τελικά έπεσε» (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr