Οι τηλεπαρέες κάνουν μαζί διακοπές: Σίσσυ Χρηστίδου με Παύλο Σταματόπουλο στην Κρήτη! Από την Γαύδο στο ... (φωτό-βίντεο)

Ασταμάτητο καλοκαιρινό tour 

Από τη μία άκρη του κόσμου στην άλλη είναι φέτος η Σίσσυ Χρηστίδου!

Η οικοδέσποινα της πρωινής εκπομπής, "Χαμογέλα και πάλι" ταξίδεψε στην Αμερική με την οικογένεια της και τον κουμπάρο της, Παύλο Σταματόπουλο.

Επισκέφθηκαν πόλεις όπως το Λος Άντζελες, το Σικάγο, Σαν Φρανσίσκο, Λας Βέγκας.

Η παρουσιάστρια κρατούσε συνεχώς updated το κοινό της με στιγμιότυπα που απαθανατίζουν την ξεχωριστή ομορφιά αλλά και τον ενθουσιασμό της ίδιας.

sissychristidou_1722309147_3423299704912471337_143812079.jpg

Και μετά από αυτό το ταξίδι ζωής θα λέγαμε, σειρά είχε η Κρήτη, γιατί καλοκαίρι χωρίς νησί γίνεται; Δεν γίνεται!

Photo-by-Sissy-on-August-05-2024.-May-be-an-image-of-1-person-and-Lake-Powell..jpg

Έτσι, λοιπόν, "προσγειώθηκε" στα υπέροχα Χανιά και μετά στο Ρέθυμνο, όπου μέσα από μία σειρά φωτογραφιών μας έδειξε τις μαγικές παραλίες με τα κρυστάλλινα νερά.

Ξέγνοιαστες βόλτες, λαχταριστοί μεζέδες και δροσερά κοκτέιλς ήταν μερικές στιγμές που ξεχωρίσαμε στα ενσταντανέ που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Δεν παρέλειψε να κάνει και μία βόλτα από την Γαύδο!

Διαβάστε ακόμη: Στέφανος Κασσελάκης: Γιατί εκνευρίστηκε & πέταξε το ακουστικό του on air; "Σας ευχαριστώ πάρα πολύ, γεια σας!" (βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Σίσσυ Χρηστίδου: Το πιο αέρινο & κομψό πουά σετ φόρεσε η παρουσιάστρια – Το ρομαντικό effortless look που θα σας «λύσει» τα χέρια το φετινό καλοκαίρι (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ