Emily in Paris: Νέο υλικό από το backstage της φωτογράφισης - Όλα όσα θα δούμε στην 4η σεζόν (βίντεο)

Λίγες μέρες απέμειναν 

Η τέταρτη σεζόν της ρομαντικής σειράς του Netflix, Emily in Paris, επιστρέφει με νέα επεισόδια στις 15 Αυγούστου.

Πιο συγκεκριμένα, μέρος των επεισοδίων θα προβληθούν στις 15 Αυγούστου και το δεύτερο μέρος θα προβληθεί στις 12 Σεπτεμβρίου!

Μέχρι στιγμής ελάχιστα είναι γνωστά αυτά που θα παρακολουθήσουμε στον νέο κύκλο της σειράς.

Δείτε το τρέιλερ:

Οι συντελεστές φροντίζουν να κρατήσουν ως επτασφράγιστο μυστικό τις εξελίξεις με τους περισσότερους να αναρωτιούνται τι θα γίνει τελικά ανάμεσα στην Emily και τον Gabriel.

Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσίευμα η 4η σεζόν ξεκινά με την Έμιλι να ταράζεται μετά τα δραματικά γεγονότα της Καμίλ και του Γκάμπριελ.

Έχει έντονα συναισθήματα για δύο άντρες, αλλά τώρα ο Γκάμπριελ περιμένει μωρό με την πρώην του και οι χειρότεροι φόβοι του Άλφι για εκείνη και τον Γκάμπριελ επιβεβαιώθηκαν.

Δείτε τα Behind the scenes της φωτογράφισης για τη νέα σεζόν:

Εν τω μεταξύ, στη δουλειά, η Συλβί αναγκάζεται να αντιμετωπίσει ένα δίλημμα από το παρελθόν της για χάρη του γάμου της, και η ομάδα του Agence Grateau διεκπεραιώνει ανακατατάξεις προσωπικού.

Η Μίντυ και το συγκρότημα προετοιμάζονται για τη Eurovision, αλλά όταν τα χρήματα τελειώνουν, αναγκάζονται να εξοικονομηθούν.

Η χημεία της Έμιλυ και του Γκάμπριελ είναι αναμφισβήτητη καθώς συνεργάζονται για να κερδίσουν ένα αστέρι Michelin για το εστιατόριο του Γκάμπριελ, αλλά δύο μεγάλα μυστικά απειλούν να αναιρέσουν όλα όσα έχουν ονειρευτεί.

Διαβάστε ακόμη: Brigitte Macron: Guest εμφάνιση στο Emily in Paris – Στην 4η season θα δούμε την Πρώτη κυρία της Γαλλίας (φωτό & βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Emily in Paris-4η σεζόν: Θα παντρευτεί τελικά τον αγαπημένο της Γκαμπριέλ; Οι πρώτες φωτό & τα ρούχα που θα μας ξετρελάνουν

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ