Συγκλονισμένοι Τεντόγλου - Καραλής από τη φωτιά στην Αττική: «Είμαστε στενοχωρημένοι, ελπίζουμε όλα να πάνε καλά » - Τα πρώτα τους λόγια μόλις πάτησαν το πόδι τους στην Ελλάδα (βίντεο)

«Βλέπαμε έξω από τα παράθυρα να σκοτείνιαζε η εικόνα» δήλωσε ο "Manolo"  για τις φωτιές

Το απόγευμα της Δευτέρας επέστρεψαν με τα μετάλλια τους στην Αθήνα από το Παρίσι η Ολυμπιακή ομάδα της χώρας μας μία μέρα που ο ουρανός είχε σκοτεινιάσει από τους καπνούς της φωτιάς στην Αττική.

Ο χρυσός Μίλτος Τεντόγλου και ο χάλκινος Εμμανουήλ Καραλής συγκλονισμένοι από την εικόνα που είδαν από ψηλά αναφέρθηκαν στις φωτιές μόλις βγήκαν από το αεροπλάνο και πάτησαν το πόδι τους στην Ελλάδα.

«Χαίρομαι που επέστρεψα στο σπίτι, φτάσαμε στην Ελλάδα σε άσχημη κατάσταση. Μόλις φτάσαμε δεν ξέρουμε ακριβώς τι γίνεται. Ελπίζω να είναι όλα καλά πάντως» είπε αρχικά ο Μίλτος Τεντόγλου και συνέχισε αναφερόμενος στην επιτυχία του στο Παρίσι:

«Όλη η Ελλάδα, όλοι στην ομάδα είτε πήραν, είτε δεν πήραν μετάλλια ήταν φανταστικοί. Εγώ προσωπικά είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό που κατάφερα. Είναι δύσκολο να κερδίζεις, πόσο μάλλον για δεύτερη φορά. Είμαι περήφανος για τον εαυτό μου και ευχαριστώ όλους τους Έλληνες για την υποστήριξη».

Από την πλευρά του ο Manolo επεσήμανε: «Σίγουρα είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που επιστρέψαμε σώοι και αβλαβής. Όπως ερχόμασταν όμως βλέπαμε έξω από τα παράθυρα να σκοτείνιαζε η εικόνα. Όλοι είμαστε αρκετά στεναχωρημένοι για αυτό που συμβαίνει στη χώρα. Ελπίζουμε να είναι όλα καλά, να σβήσουν επιτέλους αυτές οι φωτιές και να συνεχίσουμε κανονικά τη ζωή μας». 



 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ