Made in Greece, το «Greek Chic Handmades»: Η Ελευθερία Τυράκη δημιουργεί τα πιο πρωτοποριακά & διαχρονικά σανδάλια – Για γυναίκες που θέλουν να ξεχωρίζουν (φωτό & βίντεο)

Η υψηλή ποιότητα συναντά την υψηλή αισθητική.

Ελευθερία Τυράκη δημιούργησε το made in Greece brand «Greek Chic Handmades» για να δώσει ένα αρχαιοελληνικό αέρα στην αγορά.

Το brand της κυριαρχεί στην ελληνική αγορά από το 2012.

Ελευθερία Τυράκη

Οι δημιουργίες της είναι εμπνευσμένες από τον καθαρό ήλιο και το ελληνικό καλοκαίρι και όλες σχεδιάζονται και κατασκευάζονται στην Αθήνα.

Τα σχέδια του «Greek Chic Handmades» είναι πρωτοποριακά και συνάμα διαχρονικά.

Δημιουργούνται όλα με γνώμονα την βιωσιμότητα, την υψηλή ποιότητα και την  χρήση των καλύτερων δερμάτων

Το Greek Chic Handmades γεννήθηκε από φλογερό πάθος για τη δημιουργία ενός brand υψηλής αισθητικής, το οποίο απευθύνεται σε γυναίκες ανεξάρτητες, που θέλουν να ξεχωρίζουν και να αφήνουν το στίγμα τους.

Η φετινή συλλογή τους είναι εμπνευσμένη από το υπέροχο μπλε και το εκθαμβωτικό φως του Αιγαίου, την ελληνική φιλοξενία και την διαχρονικότητα του ελληνικού μινιμαλισμού σε boho chic εκδοχές.

Το eirinika διάλεξε τα αγαπημένα του:

σανδάλια Lace up ασημί

Κόστος: € 78.00

Δερμάτινα σανδάλια φλατ μαύρα

Κόστος: € 78.00

Κόστος: € 84.00

Κόστος: € 79.00

Διαβάστε ακόμα: Made in Greece, το «Love+Alicia»: Η νέα συλλογή της Έλιας Τσερκέζου είναι τολμηρή, παιχνιδιάρικη & πολύ chic – Για γυναίκες που θέλουν να βγουν από το comfort zone τους (φωτό)

Εσάς ποια είναι;

Εδώ θα βρείτε τα καλύτερα κομμάτια του made in Greece brand «Greek Chic Handmades».

Διαβάστε ακόμα: Made in Greece, το «Zebras & Libras»: H Ελένη Τσούτη εμπνέεται από το ελληνικό καλοκαίρι & δημιουργεί παιχνιδιάρικα μαγιό – Πολύχρωμα, floral & animal prints (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ