Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έγινε 26 ετών: Έκοψε τούρτα με την μητέρα του Τζούλια και τη σύντροφό του, Μπαντόσα - Έλειπε ο πατέρας του, Απόστολος (βίντεο)

Γενέθλια για τον Στέφανος Τσιτσιπάς με απόντα τον πατέρα του

Μετά τη συμμετοχή τους στον Ολυμπιακούς Αγώνες και το άδοξο τέλος στο τουρνουά του Μόντρεαλ (αποκλείστηκε στον πρώτο αγώνα) που έβρισε τον πατέρα του και μετά τον απέλυσε, ο Στέφανος Τσιτσιπάς αγωνίζεται στο Σινσινάτι, όπου γιόρτασε και τα 26α γενέθλιά του.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας είναι στο Σινσινάτι για να παίξει στο Μάστερς που είναι ο προάγγελος του US Open και οι διοργανωτές δεν ξέχασαν τα γενέθλιά του. 

Μετά από την προπόνηση του έκαναν την έκπληξη αφού του ετοίμασαν τούρτα για να σβήσει τα κεράκια και να γιορτάσει τα γενέθλιά του.

Την τούρτα που είχε πάνω τρία κεράκια την έφερε στον Στέφανο η μητέρα του Τζούλια η οποία τον αγκάλιασε και του ευχήθηκε να τα εκατοστήσει ενώ παρούσα στην τελετή ήταν και η κοπέλα του, Πάουλα Μπαντόσα.

Δείτε ακόμα: Eλισάβετ Tσιτσιπά: Η αδελφή του Στέφανου - «Ψάχνετε πάντα εύκολους στόχους να βγάλετε τη χολή σας»

Αυτός που έλειπε ήταν ο Απόστολος Τσιτσιπάς. Ο πατέρας του ήταν μέχρι πρότινος ο προπονητής του αλλά μετά το επεισόδιο στο Μόντρεάλ διακόπηκε η εργασιακή του σχέση. Ο Στέφανος βέβαια τόνισε στην ανακοίνωση του... διαζυγίου ότι ο Απόστολος θα συνεχίσει να ταξιδεύει μαζί του απλά ως πατέρας του. 

Διαβάστε ακόμα: Άγριος καβγάς Τσιτσιπά με τον πατέρα του: «Άντε γ@@@σου, βγες έξω!», τον "έδιωξε" από το γήπεδο - «Δεν είναι πολύ ευφυής» συνέχισε μετά τον αγώνα (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ