Vince Vaughn: Απέκτησε δικό του αστέρι στη Λεωφόρο της δόξας του Hollywood - Στο πλευρό του η καλλονή σύζυγος & τα 2 τους παιδιά (φωτό-βίντεο)

Μεγάλη τιμή για τον ηθοποιό

Πόσο σημαντική στιγμή για τον Vince Vaughn!

Ο πρωταγωνιστής του Wedding Crashers, απέκτησε το δικό του αστέρι στο Hollywood Walk of Fame.

Μαζί με την οικογένεια του πόζαρε κρατώντας το "επίτευγμα" του με λαμπερό χαμόγελο.

Ο ηθοποιός διατηρεί χαμηλό προφίλ και πραγματοποιεί σπάνιες κοινές εμφανίσεις με τη σύζυγό του Kayla και τα δύο παιδιά τους, την κόρη Locklyn, 13 ετών, και τον γιο Vernon, 11.

Εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για εκείνους, έχοντας τους δίπλα του κατά τη διάρκεια αυτής της ιδιαίτερης στιγμής.

«Όμορφη σύζυγός μου Kayla, χαίρομαι πολύ που είσαι εδώ μαζί μου τώρα, είμαι τόσο ευγνώμων για σένα και αυτά τα όμορφα παιδιά και όλα τα γέλια που μοιραζόμαστε μαζί», είπε. χαρακτηριστικά.

«Όσο και αν σημαίνουν όλα αυτά για μένα, τον Βέρνον και τον Λόκλιν, πρέπει πραγματικά να ξέρετε ότι είστε το πιο σημαντικό πράγμα στον κόσμο για μένα».

Δείτε εδώ τη στιγμή της αποκάλυψης:

Το "παρών" στην τελετή αποκάλυψης του αστεριού, έδωσαν αρκετοί φίλοι και συνάδελφοι του ηθοποιού μεταξύ αυτών και ο Mel Gibson.

Διαβάστε ακόμη: Gwen Stefani: Με ασημί αστραφτερό φόρεμα στη Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλιγουντ - Απέκτησε το πολυπόθητο αστέρι

Διαβάστε ακόμη: Σύσσωμη η οικογένεια του Chris Hemsworth στη Λεωφόρο Δόξας του Χόλυγουντ - Ο ηθοποιός απέκτησε το δικό του αστέρι (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr