Σπάνιο vintage click! – Ο Αλέξανδρος Ωνάσης με την καλλονή μητέρα του, Τίνα Λιβανού στα 60s – Χαμογελαστή αυτή, εξουθενωμένος εκείνος – Η απόμακρη σχέση τους & το τραγικό τέλος

Αυτοί οι άνθρωποί μπορεί να είχαν τα πάντα τους έλειπε όμως η αγάπη.

Να μια vintage φωτογραφία για να ξεκινήσει όμορφα και με μια ιστορία η Πέμπτη μας!

Μας την χάρισε το προφίλ της αγαπημένης μας, Έλενας Μακρή, elenasdiary_vlog.

Στην φωτογραφία απεικονίζονται δυο αγαπημένα, αλλά και τραγικά πρόσωπα της δεκαετίας του 60.

Ο Αλέξανδρος Ωνάσης με την μητέρα του, Τίνα Λιβανού σε ένα σπάνιο κλικ.

Η Τίνα Λιβανού φαίνεται όπως πάντα κομψή με το λευκό midi φόρεμα της και τα καλοχτενισμένα μαλλιά να χαμογελά στον φακό.

Διαβάστε ακόμα: Ζωζώ Σαπουντζάκη για το ειδύλλιο με τον Αλέξανδρο Ωνάση: «Όταν πήγε να με φιλήσει για πρώτη φορά, έτρεμε - Ήταν ένα πολύ γλυκό παιδί» (φωτό)

Ο 25χρονος Αλέξανδρος όμως φαίνεται κάπως εξουθενωμένος και σε απόγνωση θα μπορούσαμε να πούμε.

Αυτό δεν είναι παράλογο αν σκεφτείς ότι αυτοί οι άνθρωποί μπορεί φαινομενικά να είχαν τα πάντα τους έλειπε όμως η αγάπη.

Η Τίνα φυσικά αγαπούσε τα δύο παιδιά που απέκτησε με τον Ωνάση και ήταν συχνά σύμμαχός τους στις διαμάχες με τον κατά περίπτωση αυστηρό πατέρα τους.

Τόσο ο Αλέξανδρος όσο και η Χριστίνα όμως θα παραπονιούνταν ότι είχαν μια μάλλον απόμακρη σχέση μαζί της. 

Η Τίνα ωστόσο δεν μπόρεσε ποτέ να ξεπεράσει το θάνατο του γιου της.

 Ένα χρόνο μετά το μοιραίο δυστύχημα του Αλεξάνδρου, μια δόση βαρβιτουρικών έβαλε το 1974 πρόωρο τέλος στη συναρπαστική ζωή της Τίνας Λιβανού σε ηλικία μόλις 45 ετών.

Θα λέγαμε, λοιπόν, πως και οι δυο είχαν μια άτυχη και κάπως δυστυχισμένη πορεία ζωής, όπως ακριβώς και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς τους, δηλαδή.

Ένα χρόνο μετά την Τίνα Λιβανού, η καρδιά του πρώην άνδρα της και κροίσου Αριστοτέλη Ωνάση δεν άντεξε την απώλεια του γιου τους και πέθανε.

Η μικρή κόρη τους Χριστίνα μην έχοντας πια κανέναν έβαλε και αυτή τέλος στην ζωή της έναν χρόνο μετά, αφήνοντας ορφανή από μητέρα την κόρη της Αθηνά.

Διαβάστε ακόμα: Vintage Pic of the day: Ο Αριστοτέλης Ωνάσης ανάμεσα στις καλλονές φίλες του - Οι φήμες για την σχέση του με την Elisabeth Taylor & η τραγική μοίρα της Capucine

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ