Απαιτητικός ο Travis Kelce! – «Δεν πρόκειται να δώσει το μονόπετρο στην Τaylor Swift χωρίς προγαμιαίο συμβόλαιο» - «Πάντως είναι πολύ ερωτευμένοι & θέλουν να δημιουργήσουν οικογένεια» (φωτό)

Όσα αποκάλυψε φίλος του ζευγαριού.

Χαμός γίνεται με τις φήμες ότι ο Τράβις Κέλσι έκανε πρόταση γάμου στην Τέιλορ Σουίφτ, τι ισχύει;

Ένα νέο δημοσίευμα του περιοδικού Life & Style ανατρέπει τα δεδομένα και ξεκαθαρίζει λίγο τα πράγματα.

Σύμφωνα, λοιπόν, με έναν στενό άνθρωπο του περιβάλλοντος του Τράβις δήλωσε ότι ο αθλητής του ράγκμπι: «Δεν πρόκειται να δώσει μονόπετρο στην ποπ σταρ χωρίς ένα γερό προγαμιαίο συμβόλαιο».

«Δεν υπάρχει περίπτωση η Τέιλορ να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας χωρίς προγαμιαίο συμβόλαιο», επισημαίνοντας παράλληλα, «τα τεράστια χρηματικά ποσά που εμπλέκονται και από τις δύο πλευρές».

Η ίδια πηγή εξήγησε: «Αυτό είναι πολύ πιο προχωρημένο από ό, τι θα ήθελαν να παραδεχτούν είτε η Τέιλορ είτε ο Τράβις, αφού θεωρούν τους εαυτούς τους ανεπίσημα αρραβωνιασμένους εδώ και καιρό και είναι και οι δύο εκατό τοις εκατό αφοσιωμένοι στο να περάσουν το υπόλοιπο της ζωής τους μαζί και να δημιουργήσουν οικογένεια».

Διαβάστε ακόμα: Σάλος στην Αυστρία με 19χρονο τζιχαντιστή που σχεδίαζε τρομοκρατικές ενέργειες στις συναυλίες της Taylor Swift – Συνελήφθησαν 2 «φίλοι» του, ακυρώθηκαν οι εμφανίσεις

Πως βγήκε η φήμη ότι είναι ήδη αρραβωνιασμένοι

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ τοτ Page Six, το βράδυ της Πέμπτης σε μια συναυλία η σύζυγος ενός κορυφαίου στελέχους των Chiefs (της ομάδας που παίζει ο Kelce) ακούστηκε να λέει στους φίλους της ότι το ζευγάρι είναι ήδη αρραβωνιασμένο.

Image

Δεν είναι σαφές αν πρόκειται για κάποια παρανόηση, ή αν η σύζυγος του στελέχους απλώς αναφερόταν στις φήμες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.

Το ζευγάρι είναι μαζί από τον Σεπτέμβριο του περασμένου έτους.

Image

Είναι πολύ ταιριαστοί!

Διαβάστε ακόμα: Taylor Swift – Travis Kelce: Πάνε την σχέση τους στο επόμενο level! - «Ο αρραβώνας θα γίνει σύντομα», αποκαλύπτει φίλος τους (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ