Ο θρύλος του τένις Μαρτίνα Ναβρατίλοβα & η σύζυγός της, star του Real Housewives μόλις απέκτησαν παιδιά! - Υιοθέτησαν 2 αγοράκια & συμπλήρωσαν την ευτυχία τους (φωτό)

Μια μεγάλη και όμορφη οικογένεια έχει το ζευγάρι.

Η σταρ του «Real Housewives of Miami» Julia Lemigova και η σύζυγός της, θρύλος του τένις Martina Navratilova, υιοθέτησαν δύο νεαρά αγόρια, όπως επιβεβαιώνουν εκπρόσωποι του ζευγαριού στο Page Six.

«Είναι ενθουσιασμένοι και ζητούν να τους δοθεί τώρα ο χώρος και η ιδιωτικότητα για να καλωσορίσουν τα νέα μέλη της οικογένειάς τους», μας λένε οι δημοσιογράφοι.

Η Ναβρατίλοβα εξέδωσε επίσης δήλωση δηλώνοντας ότι είναι ενθουσιασμένη που επεκτείνει την οικογένειά της με τη Λεμίγκοβα.

Image

twitter

Διαβάστε ακόμα: Μαρτίνα Ναβρατίλοβα: Νικήτρια στη μάχη με τον καρκίνο - "Στοπ" στη διαδικασία υιοθεσίας με τη σύζυγο της (φωτό - βίντεο)

Η Lemigova  με καταγωγή από τη Ρωσία που έγραψε ιστορία ως η πρώτη ομοφυλόφιλη «Housewife» που συμμετείχε στο franchise ριάλιτι είναι η μητέρα δύο ενήλικων κοριτσιών, της Victoria και της Emma, από προηγούμενες σχέσεις.

Η Ναβρατίλοβα, η οποία παντρεύτηκε τη Λεμίγκοβα το 2014 και είναι πολύ ερωτευμένες.

Image

twitter

Η αθλήτρια έχει διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στη ζωή των παιδιών της συζύγου της.

Διαβάστε ακόμα: Αυτή είναι η καλλονή Ρωσίδα σύζυγος της τενίστριας Μαρτίνα Ναβρατίλοβα - Το ζευγάρι έχει δύο κοριτσάκια που μεγαλώνουν μαζί (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr