Μαρία Ηλιάκη: Μας δείχνει με χιούμορ πως είναι η ζωή με έναν γυναικολόγο - Το βίντεο με πρωταγωνιστή τον σύζυγό της, Στέλιο Μανουσάκη – Απολαύστε τους!

Και κάπως έτσι ακυρώθηκαν οι διακοπές τους...

Η Μαρία Ηλιάκη εκτός από το ότι μας εμπνέει στιλιστικά, μας εμπνέει να αντιμετωπίζουμε και τις καταστάσεις όσο μπορούμε με χιούμορ.

Η αγαπημένη μας παρουσιάστρια και δημοσιογράφος μοιράστηκε στο Instagram της ένα χιουμοριστικό βίντεο, δείχνοντας πως είναι η ζωή με ένα γυναικολόγο.

Για την ιστορία, ο σύζυγος της, Στέλιος Μανουσάκης είναι γυναικολόγος και μάλιστα πρωταγωνιστεί στην επίμαχη ανάρτηση.

Το βίντεο ξεκινά με τη παρουσιάστρια, χαρούμενη να ετοιμάζει την βαλίτσα για τις καλοκαιρινές διακοπές. 

Ξαφνικά, χτυπά το τηλέφωνο του συζύγου της, ο οποίος απαντά και ακούγεται να λέει: "σπάσαν τα νερά; Εντάξει, έρχομαι, έρχομαι."

Διαβάστε ακόμα: Πως η Μαρία Ηλιάκη μεταμορφώνει μια βεράντα σε hotspot μόδας; - Το κόκκινο φόρεμα μας άρεσε αλλά της πηγαίνει πολύ και το ροζ (φωτό)

Ο γυναικολόγος κλείνει το τηλέφωνο και λέει μονολογώντας: "Ποιος την ακούει τώρα;", αναφερόμενος προφανώς στη σύζυγό του. Αμέσως μετά, τηλεφωνεί στη Μαρία Ηλιάκη και της ανακοινώνει ότι οι διακοπές ακυρώνονται.

Έτσι, η παρουσιάστρια καταλήγει στην ταράτσα του σπιτιού της, να κάνει "βουτιές" στην πλαστική πισίνα!

Προσαρμόστηκε γρήγορα πάντως!

Από το 2018 είναι σε σχέση με τον γυναικολόγο Στέλιο Μανουσάκη. Τον Μάιο του 2021, γεννήθηκε η κόρη τους, Κατερίνα.

Διαβάστε ακόμα: Μαρία Ηλιάκη: Η καλόγουστη παρουσιάστρια έκανε το πιο hot manicure του καλοκαιριού – To «καρπουζί» που κολακεύει όλες τις επιδερμίδες (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr