Kim Kardashian: «Τα παιδιά μου προσπαθούν να μου κάνουν προξενιό με ποδοσφαιριστές ή μπασκετμπολίστες – Που να ‘ξεραν - Δεν είναι κάτι που θέλω τώρα» (φωτό & βίντεο)

«Είναι πολύ αστείο που τα παιδιά μου προσπαθούν να με αποκαταστήσουν», τόνισε.

Η διάσημη τηλεπερσόνα, Κιμ Καρντάσιαν βρέθηκε στο πλατό του «The Tonight Show» με παρουσιαστή τον τον Τζίμι Φάλον και δήλωσε επισήμως ότι είναι ελεύθερη και ότι απολαμβάνει την μοναξιά της.

Ανέφερε όμως κάτι αστείο που κάνουν τα παιδιά της.

Πιο συγκεκριμένα, τα παιδιά της, όπως είπε, προσπαθούν να της βρουν σύντροφο, έχοντας κάνει μάλιστα, μια λίστα με διάσημους μπασκετμπολίστες και ποδοσφαιριστές. 

Για την ιστορία, η Κιμ Καρντάσιαν έχει τέσσερα παιδιά με  τον ράπερ Κάνιε Γουέστ, οι οποίοι είναι επίσημα χωρισμένοι.

«Είναι πολύ αστείο που τα παιδιά μου προσπαθούν να με αποκαταστήσουν, λες και είναι έτοιμοι να το κάνουν. Αλλά εγώ δεν είμαι» είπε η διάσημη τηλεπερσόνα στο talk show του Φάλον.

Διαβάστε ακόμα: Η Kim Kardashian υμνεί την χώρα μας! – «Ελλάδα αυτό το καλοκαίρι» - Στην παρέα της η αρραβωνιαστικιά του Jeff, Bezos, Lauren Sanchez (φωτό)

Πρόσθεσε: «Είναι τόσο συγκεκριμένοι, φτιάχνουν λίστες. Ο Σέιντ θέλει να τα φτιάξω με οποιονδήποτε μπασκετμπολίστα ή ποδοσφαιριστή και εγώ είμαι κάπως "πού να 'ξερες;". Είναι όχι. Και άλλα από τα παιδιά μου, θέλουν να είμαι με streamers. Έχουν λίστες και προσπαθούν ύπουλα να μου κανονίσουν ραντεβού. Εγώ τους απαντάω "παιδιά, αυτό δεν είναι κάτι που θέλω αυτή τη στιγμή"».

Διαβάστε ακόμα: Kim Kardashian – Kendall Jenner: Διακοπές στις Σπέτσες κάνουν οι διασημότερες αδελφές του κόσμου – Μένουν στο πολυτελές yacht του Jeff Bezos (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ