Made in Greece, οι τσάντες «Bonendis»: Ο Παναγιώτης & η Μαρία δημιουργήσαν ένα brand με χαρακτήρα, υλικά ποιότητας & φανταστικό σχεδιασμό - Έμπνευση ο άνεμος πουνέντες της ανανέωσης (φωτό & βίντεο)

Ανακαλύψτε τες!

Το made in Greece brand «Bonendis» ιδρύθηκε το 2014 και το όνομά του προέρχεται από τον άνεμο «Πουνέντες», όπως τον ονομάζουν στα Δωδεκάνησα.

Ο άνεμος είναι ένα ισχυρό σύμβολο ελευθερίας και απελευθέρωσης.

Η Μαρία Αλεξανδροπούλου και ο Παναγιώτης Μαύρος βρίσκονται πίσω από το brand Bonendis.

Αντιπροσωπεύει την αλλαγή και την ανανέωση, αυτά αποτέλεσαν έμπνευση για το «Bonendis».

Οι τσάντες τους είναι φτιαγμένες για γυναίκες που οι επιθυμίες τους συνεχώς εξελίσσονται και αναπτύσσονται όντας διαχρονικές στο πέρασμα της μόδας και των τάσεων.

Διαβάστε ακόμα: Made in Greece, το «Love+Alicia»: Η νέα συλλογή της Έλιας Τσερκέζου είναι τολμηρή, παιχνιδιάρικη & πολύ chic – Για γυναίκες που θέλουν να βγουν από το comfort zone τους (φωτό)

Με όραμα να δημιουργήσει κομμάτια που αποπνέουν δεξιοτεχνία και θαυμασμό, το Bonendis βρίσκει έμπνευση από την αρχιτεκτονική, τη φύση και τον κόσμο, συνδυάζοντας την παράδοση με το σύγχρονο design.

Η νέα συλλογή του «Bonendis» είναι κομψή, με συγκλονιστικές κομψές χρυσές λεπτομέρειες και μίνιμαλ αισθητική.

Το eirinika αποκαλύπτει τις αγαπημένες της τσάντες:

Κόστος: €139.00

Κόστος: €129.00

Κόστος: €134.00

Κόστος: €94.00

Στόχος τους είναι κατά τη διαδικασία σχεδιασμού και παραγωγής να δημιουργήσουν κομψά χειροποίητα προϊόντα που αντέχουν στο χρόνο, με σεβασμό τόσο στην τοπική μας κοινωνία όσο και κυρίως στον πλανήτη μας. 

Φτιαγμένα στο χέρι στην Ελλάδα, από εξειδικευμένους ντόπιους τεχνίτες, υποστηρίζουμε την πολύτιμη γνώση και τεχνογνωσία τους που μεταφέρονται από γενιά σε γενιά.

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Διαβάστε ακόμα: Θα ερωτευτείτε το made in Greece brand «Rien»! – Η Πέννυ Βόμβα δημιουργεί τα πιο θηλυκά μαγιό – Sexy cut-outs, leopard print & φινέτσα! (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ