Δείτε βίντεο με τον Στέφανο Τσιτσιπά να διαμαρτύρεται στα Ελληνικά σε διαιτητή στο Σινσινάτι: «Δεν επιτρέπεται να κάνεις αυτά τα πράγματα, παίζουμε αγώνα»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς τα είπε αλά Ελληνικά στον διαιτητή που φυσικά δεν κατάλαβε τίποτε

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποκλείστηκε στο τουρνουά στο Σινσινάτι από τον Τζακ Ντρέιπερ, και λίγο πριν το τέλος του αγώνα, εκνευρίστηκε με τον διαιτητή.

Με το σκορ στο 5-4 στο τρίτο σετ ο διαιτητής της αναμέτρησης εκνεύρισε τον Έλληνα τενίστα με μια απόφασή του. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς τον πλησίασε και του μίλησε στα ελληνικά.

«Δεν επιτρέπεται να κάνεις αυτά τα πράγματα σαν διαιτητής. Παίζουμε αγώνα, όλα πάνε μια χαρά. Δεν μπορείς να τα κάνεις αυτά τα πράγματα», του είπε διμαρτυρόμενος ο Στέφανος Τσιτσιπάς με τον διαιτητή φυσικά να μην έχει καταλάβει τίποτε.


 

Δείτε ακόμα: Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έγινε 26 ετών: Έκοψε τούρτα με την μητέρα του Τζούλια και τη σύντροφό του, Μπαντόσα - Έλειπε ο πατέρας του, Απόστολος (βίντεο)

Μετά τη νίκη επί του Γιαν Λέναρντ Στρουφ, ο Τσιτσιπάς δεν κατάφερε ν' ανταπεξέλθει σε δεύτερο σερί παιχνίδι διάρκειας τριών σετ, γνωρίζοντας την ήττα με 6-3, 4-6, 5-7 από τον Τζακ Ντρέιπερ.

Διαβάστε ακόμα: Άγριος καβγάς Τσιτσιπά με τον πατέρα του: «Άντε γ@@@σου, βγες έξω!», τον "έδιωξε" από το γήπεδο - «Δεν είναι πολύ ευφυής» συνέχισε μετά τον αγώνα (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ