Jeff Bezos – Lauren Sanchez: Η συνάντηση με τον Πάπα στο Βατικανό – Το ultra chic set της αρραβωνιαστικιάς του δισεκατομμυριούχου σε navy blue χρώμα (φωτό)

Μεταξύ άλλων  μίλησαν και για «την επείγουσα ανάγκη για δράση για την καταπολέμηση της κλιματικής κρίσης».

Ο δισεκατομμυριούχος ιδρυτής του Amazon, Τζεφ Μπέζος με την όμορφη Λατίνα αρραβωνιαστικιά του, Λόρεν Σάντσεζ συνάντησαν τον Πάπα Φραγκίσκο στις 15 Αυγούστου για να λάβουν την ευλογία του.

Το ζευγάρι μοιράστηκε αυτή την ιδιαίτερη στιγμή από το διάλειμμα των καλοκαιρινών τους διακοπών.

«Ήταν τιμή για τον Τζεφ και εμένα να περάσουμε χρόνο με την Αγιότητά του, @franciscus στο σπίτι του στο Βατικανό», έγραψε η ίδια. «Η σοφία, η ζεστασιά και το χιούμορ του ήταν βαθιά συγκινητικά. Μας υπενθύμισε να μην παίρνουμε τη ζωή πολύ σοβαρά, μια απλή αλλά ισχυρή υπενθύμιση να διατηρούμε την ελαφρότητα στις καρδιές μας».

Η Λατίνα καλλονή μοιράστηκε φωτογραφίες από την ξεχωριστή στιγμή στο Instagram. 

Η Λόρεν Σάντσεζ ήταν πολύ κομψή σε αυτή την συνάντηση του ζευγαριού.

Φόρεσε ένα  κοστούμι σε navy blue χρώμα, το οποίο αποτελούνταν από μια μακριά φούστα και ένα σακάκι.

Τα μαλλιά της ήταν σε ένα ψηλό updo,  δίνοντάς τους μια κομψή πινελιά. 

Διαβάστε ακόμα: Lauren Sanchez: Εντυπωσίασε με δημιουργία του οίκου μόδας Schiaparelli – To sexy κατακόκκινο φόρεμα της μνηστής του Jeff Bezos – Φτιαγμένο από…ψεύτικα νύχια (φωτό)

Από την άλλη ο Τζεφ Μπέζος φορούσε μαύρο κοστούμι με λευκό button up και ασορτί μαύρη γραβάτα. 

Να σημειωθεί ότι η Σάντσεζ είναι Αντιπρόεδρος του Bezos Earth Fund και μοιράστηκε με τους followers της ένα άλλο θέμα για το οποίο μίλησαν με τον Πάπα.

«Συζητήσαμε επίσης την επείγουσα ανάγκη για δράση για το Κλίμα, κάτι για το οποίο είναι παθιασμένος, όπως όλοι εμείς στο Bezos Earth Fund», έγραψε η Σάντσεζ. «Η πίστη του να βρίσκει την ομορφιά και το νόημα σε ό,τι κάνουμε αντηχούσε βαθιά σε μένα. Μου αρέσει που ενθαρρύνει τους ιερείς να διαβάζουν ποίηση και λογοτεχνία για να παραμείνουν συνδεδεμένοι με το ανθρώπινο πνεύμα», πρόσθεσε και κατέληξε: «Ευχαριστώ για αυτή την απίστευτη ευλογία και την ευγενική σοφία που μοιράστηκε μαζί μας».

Διαβάστε ακόμα: Υπολογισμός: Αν ο Jeff Bezos ξόδευε 1 εκατομμύριο δολάρια την μέρα, σε πόσα χρόνια θα σπαταλούσε ολόκληρη την περιουσία του, των 200 δις. (φωτό)

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr