Πένθος για την οικογένεια του Νίκου Χαρδαλιά: Πέθανε ο πεθερός του Χρήστος Παναγιωτόπουλος - Ανήμερα Δεκαπενταύγουστου

Σήμερα το απόγευμα, 5μμ στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου στην Κυπαρισσία, η εξόδιος ακολουθία

«Έφυγε» από τη ζωή ανήμερα Δεκαπενταύγουστο ο πεθερός του Περιφερειάρχη Αττικής, Νίκου Χαρδαλιά και ο πατέρας της δικηγόρου Χάιδως Παναγιωτοπούλου, Χρήστος Παναγιωτόπουλος, σε ηλικία 81 ετών.

Ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος, ήταν επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Τριφυλία Πρωταγωνίστρια».

Ο εκλιπών τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας με θάρρος και πείσμα για τη ζωή ωστόσο το τελευταίο χρονικό διάστημα η κατάσταση της υγείας του είχε επιδεινωθεί.

Ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος από τη Λεντεκάδα ήταν συνταξιούχος αυτοκινητιστής, οδηγός ταξί με έδρα την Κυπαρισσία στην οποία έζησε κι έκανε οικογένεια με τη σύζυγό του Δήμητρα Αργυροπούλου από το Σελλά.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και χαμογελάει
 

Μεγάλωσαν με ήθος, αρχές και στοργικότητα, και σπούδασαν τρία παιδιά, τη Χάιδω νομικό, τον Γιώργο στρατιωτικό και την Γιώτα καθηγήτρια φυσικής αγωγής η οποία είναι σύζυγος του Περιφερειάρχη Αττικής, Νίκου Χαρδαλιά.

Επί σειρά ετών διετέλεσε πρόεδρος στο Σωματείο ταξί Κυπαρισσίας.

Στη ζωή του ευτύχησε να δει τα παιδιά του να προοδεύουν, να ανοίγουν τα φτερά τους, να κάνουν οικογένειες και χάρηκε με τα εγγόνια του!

Μεγάλη του αγάπη, εκτός φυσικά από την οικογένειά του, ήταν η ΑΕΚ.

Η εξόδιος Ακολουθία για τον Χρήστο Παναγιωτόπουλο θα τελεστεί σήμερα και ώρα 5.00 μ.μ. από τον Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου Αρχιεπισκόπου Χριστιανουπόλεως στην Κυπαρισσία.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ